Kovács Zoltán: A magyar választási rendszer az egyik legátláthatóbb és a legkevésbé befolyásolható Európában. Tényleg?
#11 Csakhogy NEM 47%-kal szereztek 2/3-t, hanem az egyéni körzetek 88%-ának megnyerésével ÉS mellé 47% listás szavazattal.
Mivel a választási rendszerünk vegyes rendszer, csak te nem vagy hajlandó ezt felfogni, mert akkor nem tudnál ilyen hülyeségeket leírni.
Ismételgeted a sok ballibes hazugságot, de ezek attól még hazugságok lesznek.
Mikor kéred számon az elvtársaidon amiket MZP mondott? Nyíltan szólított fel választási csalásra. Nem kitalálja valaki, mint te ezeket a kamu szövegeket, hanem ott van felvételen amint átjelentkezésre, hamis lakcím létesítésére és buszos utaztatásra szólítja fel a hozzád hasonlókat.
Értem, hogy hülyének lenni egész napos elfoglaltság, de ne hidd, hogy mások is olyanok, mint te!
#15 Mondtam, hogy értem, hülyének lenni nem könnyű, de miért mutogatod?
Miért kell egy halomban ennyi baromságot leírni, mikor külön-külön is nevetséges hazugságok?
Ha neked az jó ha minél nevetségesebbé teszed magad akkor jól csinálod. Csak így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!