Sulek Péter kérdése:
Szerintetek reális ez az eredmény a 2022-es választásokon ?
Figyelt kérdés
Fidesz 50-53 % körül Ellenzék 35-40 körül Mi Hazánk 3-4 % Kétfarkú kutya 2-3 % illetve Gattyán, Iszom, 1-2 % körül ?
Hanem szerintetek miben lesz más az eredmény ? köszönöm szépen mindenki válaszát jó éjt sziasztok :)
#választási eredmény tippelés
2022. febr. 17. 20:26
2/7 anonim válasza:
Szerintem ettol szorosabb lesz az ellenzék és a Fidesz kozott.
4/7 anonim válasza:
Jóval szorosabb lesz. Szerintem szavazatok terén többet kap az összefogás, mint a fidesz, de hogy melyikük visz el több körzetet azt lehetetlen megjósolni.
Én erre tippelek:
Összefogás 47%
Fidesz 44%
Mi hazánk 5%
Kutyapárt 2%
Egyéb 2%
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Szorosabb lesz. És nem merném megtippelni, ki fog győzni, mert nagyon sokan az ördögre is szavaznának, csakhogy a Fidesz végre eltakarodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!