Miből cigizik a sok közmunkás, amikor napi 1 doboz cigi már többe kerül mint 1 havi közmunkabér?
Figyelt kérdés
Egy doboz cigi ára 1750 forint. Az 30 nappal beszorozva 52 500 Ft, a közmunka bér pedig 52 000 Ft ha jól tudom. Oké, tudom, van kiskapu, ha magadnak sodrod a cigit akkor olcsóbb. Viszont sokkal több a papír/dohány arány amit elszívsz és így hatványozottan rákkeltőbb is.
Magyarország előre megy nem hátra?
2022. febr. 17. 19:03
2/13 anonim válasza:
"Egy doboz cigi ára 1750 forint„
Csak nem az ukráncsempész cigié,azt szokták szívni,csak atpakolják tartóba vagy márkás cigisdobozba.
3/13 anonim válasza:
Elvileg már 100k a közmunkás bér.
4/13 anonim válasza:
Vannak szerencsés emberek vagy életre valóbak, akik kis pénzből is tudnak többet csinálni. Vagy a mai legnagyobb biznisz ha valakinek a stromanja vagy..
Így 😅
6/13 anonim válasza:
Mindenhonnan gyűjtik a fémeket, eldobott palackot, lime kerékpárt szerelnek szét pl abban sok fém van és eladják a méhesnek
7/13 anonim válasza:
A cigi fontosabb az éte4lnél is.
8/13 anonim válasza:
35 ezer/hó
Red Austin 40g 3 napig elég.2000 ft/db 1 hó kb 14 csomag kell. Hüvelyből 8. Coop multifilter 200db 320forint darabja
Végösszeg 30560 Ft
9/13 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy 54 ezerből meglehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!