Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik politikusok nem hisznek...

Melyik politikusok nem hisznek az evolúcióban?

Figyelt kérdés
Semjén például teológiát tanult és elméletként kezeli az evolúciót, de pl Orbán, Márki Zay, vagy Toroczkai álláspontját nem ismerem erről a kérdésről. Tudtok valamit erről?

2022. febr. 17. 16:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
Az evolúció nem hit kérdése. Ez olyan mintha az kérdeznéd, melyik politikus nem hisz az oxigén létezésében.
2022. febr. 17. 16:16
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát jó kérdés... annó pl tanultam az evolúció és teremtés történet közötti intelligens tervezettsg elméletéről, ma már, hogy humánökológiát tanultam, így én tényként kezelem az evolúciót...

Úgyanúgy tény számomra, hogy volt ősrobbanás, bár az foglalkoztat, hogy mi lehetett ősrobbanás előtt....

2022. febr. 17. 16:16
 3/23 A kérdező kommentje:
Szerintem is tudományos tény, épp ezért lenne érdemes tudni, mert én személy szerint nem tudnék komolyan venni olyan politikust, aki szerint 6000 éves a Föld. A kérdés az volt hogy ők hisznek-e benne vagy leragadtak Semjén szintjén?
2022. febr. 17. 16:20
 4/23 anonim ***** válasza:
97%
Egyszer tőlem pl jehova tanúja osztály és padtársam kérdezte meg, hogy milyen lehet 3 dimenzióban látni, én meg első ülve kihordott infarktus után, na jól túlzok, de kapkodtam a levegőt a kérdés hatására, kitéptem egy lapot neki, és húztam egy vonalat, mondtam neki, hogy látod ez-az 1 dimenzió, utána rajzoltam egy négyzetet neki, ez a két dimenzió, aztán összegyűrtem a lapot, hogy látod ez meg a három és a kémia tanárunk igy meglepve ült és tetszett neki a szemléltetésem.
2022. febr. 17. 16:23
 5/23 A kérdező kommentje:
Nagyon ügyes vagy de a kérdés nem ez volt
2022. febr. 17. 16:28
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt akartam szemléltetni, hogy aki nincs tisztában azzal se, hogy 3d-ben látjuk a világot, azzal hiába vitatkozol pl evolúcióról... vagy ősrobbanásról...
2022. febr. 17. 16:39
 7/23 A kérdező kommentje:
Mégis ilyenek vannak kormányon...illetve gyanítom hogy szándékosan kerülik ezeket a megosztó kérdéseket, pedig ez sokmindent elárul egy ember világnézetéről.
2022. febr. 17. 16:41
 8/23 Godaime ***** válasza:
92%
Őszintém remélem, hogy egy ilyen politikus sincs, mert ha igen, akkor az országunk nagyobb bajban van mint azt gondoltam.
2022. febr. 17. 16:48
 9/23 A kérdező kommentje:
2022. febr. 17. 17:29
 10/23 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy elmélet???? Maga az RTL Híradó is rosszul fogalmazta meg...
2022. febr. 17. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!