A kormány azt mondja ne legyen rasszizmus, mégis bennük van, akkor most hogy is van?
Figyelt kérdés
Mi a farokét van olyan, ha egy magyar bánt egy cigányt, kivizsgálják hogy rasszista indítattású volt-e a támadás. Ha fordítva akkor nem. Nem ők mondják h ne legyen megkülönböztetés? Mégis ők különbeztetik meg a cigányokat ezek szerint. Akkor most hogy is van?2010. szept. 11. 15:35
21/23 anonim válasza:
Ez a "ne különböztessük meg őket" politika sem működik, mert (negatív) diszkrimináció nélkül is kijelenthető, hogy ők különböznek!
22/23 anonim válasza:
A cigányoknak a génjeikben van, hogy nem képesek az integrációra, ők ugyanis egy vándorló nép, tehát hosszabb időig egy helyre letelepedve élni nem tudnak. Genetikai állományuk nem keveredett egyéb népekével, mint azt a láthatjuk például a magyaroknál, így még ma is ezeket a "vándorlógéneket" hordozzák. Én azt mondom, hagyjuk végre, hogy eszerint éljenek és vándoroljanak el innen, akár Kanadába, akár Svédországba.
23/23 anonim válasza:
Na igen. A kormánynak se így kellene hozzá állnia, hogy: engem megtámadott egy cigány a vasútállomáson, kitépte a nyakamból a nyakláncot, leszedte a gyűrűimet, karkötőmet.., megütött, mert ugye védtem magam... És, jajj, mert szegény, csak ezért csinálta. Ott van a 6 gyereke, akit el kell tartani... Nem kell megbüntetni, mert kényszerből csinálta.
(ja, mert önszántából megcsinált a 6 gyereket, csak dolgozni lusta)
Ha, én ugyanazt a cigányt megveretem azért, amiért velem csinált, akkor rasszista vagyok, megbüntetnek.
Hát, köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!