Jobboldaliak.Beleegyezznétek abba,hogy nyerjen az ellenzék? Minden intézkedésük( áremelés, munkahely meszűntetések,4-5-ös energiaárak,családtámogatás megvonása,gyerekek ideológiai megrontása,adóztatás),csak az összefogás szavazóit,érintse? Csak őket.
Jobb oldali vagyok és ellenzéki.
Na ezt rakd össze. :D
Egyszerűen Magyarországon 1 darab jobboldali párt van, a Mi hazánk. Rájuk nem szavazok.
A fidesz árstoppjai meg eléggé az ellentéte a jobboldali politikának.
Gratulálok bd meg.
Orbán elerte a célját, megosztas és szethuzas van az emberek között.
Mert van Fideszes ember meg ellenzéki ember. Nem csak magyar ember. Istenem, és a te szavazatod ugyanannyit ér.... IQ-hoz kellene kötni a szavazati jogot. Gyorsan meglenne a szamlalas az biztos.
#15 Bakker te nagyon hülye vagy.
ha IQ-hoz lenne kötve a szavazás, téged biztosan nem engednének oda a választáson.
Engem biztos hogy engednenek szavazni, veletek ellentétben.
Nem én találok ki ilyen hülyeségeket mint ez a kérdés.
Én nem a Fideszre szavaztam, akkor ennyi erővel én is mondhattam volna hogy a Fidesz által hozott intezkedesek ne vonatkozzonak rám? Persze hogy vonatkoznak mivel itt élek, magyar állampolgár vagyok ahogy mindannyian.
Mégis hogy a fenébe kepzelitek ezt? Osszegyultok egy megyébe mindannyian és külön államot hoztok létre?
Azért gondolom egy ellenzéki kormányzas előnyeit azt szeretnétek csak hátrány ne jusson.
Hát nekem is jutott előny is, hátrány is a fideszbol de nem találok ki ilyen gyűlölet keltő agymenéseket mint ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!