A baloldal miért örül Magyarország megbüntetésének a jogállami mechanizmusok kapcsán?
"a baloldal számára a politikai érdeke ilyen egyértelműen sokkal fontosabb,"
Éppen fordítva, a fidesz politikai érdeke, hatalmi célja, minden leuralása sokkal fontosabb nekik, mint az ország érdeke.
"Politikai ideológiai nézeteltérések vannak. Mint pl gyermekvédelmi törvény"
Politikai ellentétek vannak, de pont lesz*rják az ideológiai részét, ahogy a homofób törvényt is. Sokkal jobban fáj nekik, hogy Orosz és Kínai seggek nyalásából fakadóan folyamatosan gáncsoljuk őket.
Mióta büntetés nem adni ingyen pénzt valakinek?
Esküszöm, akárhányszor EU-s pénzekről van szó, a hozzászólók követelőző fele teljesen átmegy cigány módiba és bár odasz*rnak az asztalra, még elvárják, hogy vacsorára terítsenek oda nekik.
17-mondd az neked valamit hogy jogállamiság?ez nem ingyenpénz,és járt az országnak csak a fidesz miatt tartják vissza.
de rendben van,a te értékrended szerint a fidesz általi 77 milliárdos követelés ugyanez a kategória akkor ugye?
"a magyar kormány határozatba foglalta, hogy „Norvégia nem teljesíti szerződéses kötelezettségét”, és a pénzt innentől államadósságnak tekinti, majd jogi lépéseket helyezett kilátásba. "
"17-mondd az neked valamit hogy jogállamiság?ez nem ingyenpénz,és járt az országnak csak a fidesz miatt tartják vissza."
Persze, hogy mondd, de azon nem változtat a véleményed. Az EU-s JOG szerint, amit megszavaztak, elfogadtak, annak alapján ajánlásokat fogalmaztak meg és amiket a magyar kormány nem tartott be, az alapján ez lett az eredmény.
"de rendben van,a te értékrended szerint a fidesz általi 77 milliárdos követelés ugyanez a kategória akkor ugye?"
A Norvég alapnak volt egy alapszerződése, amit a kormány nem akart elfogadni. Nem fogadta el, nem kapott ezért pénzt. Szóval igen, szerintem rendben van. Én sem kérhetek foglalkoztatottként munkanélküli segélyt, vagy egészségesen táppénzt. Verhetem a mellemet, hogy "de én akkor is megérdemlem", mert szerintem arra még egy tüsszentés is feljogosít, de ez nem így van.
Ha szerintetek ez jogilag jár a magyar kormánynak, akkor jogilag indokoljátok is meg (értsd.: ne politikailag).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!