Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán 12 év alatt miért nem...

Orbán 12 év alatt miért nem emelte a tanárok fizetését megfelelő mértékűre?

Figyelt kérdés

Ezalatt azt értem, hogy miért nem üti meg a versenyszféra szintjét.

Nem gondoltak arra, hogy az oktatási rendszer kapcsán az elégedetlen tanárok képesek olyan ellenállást létrehozni, amely veszélyes a Fidesz hatalmának megtartására?

2022. febr. 16. 20:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

Mert:

1) a béremelésből nem lehet úgy lopni, mint az építési beruházásokból

2) nem cél, hogy értelmes fiatalságot neveljenek ki. Szolgalelkű idióta szalagmunkások kellenek a fidesznek, nem értelmes fiatalság. Azok még a végén leváltanák őket.

2022. febr. 16. 20:38
 2/14 szántóvető ***** válasza:
22%
minek emelje ha ennyiért is dolgoznak?
2022. febr. 16. 20:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha fidesz ennyire nemzeti, gondolna a fejlődésre amit egyértelműen nem a túlfizetett botlábú futballista fog garantálni, hanem a tanár!
2022. febr. 16. 20:52
 4/14 anonim ***** válasza:
7%
Pont megfelelő a fizu a legtöbbnek.
2022. febr. 16. 21:07
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem volt rá igény részükről, most meg, hogy minden drága, igény lenne...
2022. febr. 16. 21:11
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
Nincs elég politikai motiváció mögötte, ilyen egyszerű.
2022. febr. 16. 21:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
orbán sötétben tartja a Magyarokat a sz@r oktatással azért mert így tudja leoltani a sok műveletlen zombit és így tudja lopni az adófizetők pénzét a végtelenségig.
2022. febr. 16. 21:52
 8/14 A kérdező kommentje:

én azt gondolom, hogy az én tapasztalataim nagyon jók az oktatással. 25 éves vagyok és mind az általános, mind a gimnázium nagyon sokat adott az életemben, megalapozta, hogy ma ott tartok, ahol (3 idegen nyelv, felsőfokú végzettség) ezért én nem mondanám, hogy szar az oktatás, hanem azt mondom, hogy a versenyszféra által nyújtott pénzügyi lehetőségek messze elmaradnak a tanárok esetében, és próbálom megfejteni a kormány logikáját.

céljuk a hatalmon maradás, akkor miért hagynak rést a pajzson? Az az évi 500 milliárdnyi bérfejlesztés, amivel kvázi a tanárok le lennének fegyverezve nemzetgazdasági szinten szinte semmit nem jelent. Mégis meghagytak egy jelentős, hangos réteget, akik talán a legkritikusabbak a kormánnyal szemben. Na most ez a réteg épp, hogy nem fidesz szavazókká fogja nevelni a tanulókat, ez biztos.

Tehát a kérdés, miért hagyta meg ezt a rést a pajzson Orbán Viktor?

2022. febr. 16. 22:01
 9/14 A kérdező kommentje:
versenyszféra által nyújtott pénzügyi lehetőségekhez képest messze elmarad a tanárok bérezése*
2022. febr. 16. 22:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Mert 500 mrd-bol átlag uszkve 300 Mrd-öt tud lopni a ner. Ez azt gondolom bőven elég indok...
2022. febr. 16. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!