Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Volt már, hogy nagyon megbánta...

Volt már, hogy nagyon megbántad, hogy valakire vagy valamelyik pártra szavaztál?

Figyelt kérdés

Úgyis anonim az oldal, most mindenki bátran elmondhatja, hogy mikor mekkora hülye volt! Azt is megírhatjátok, hogy utólag kire szavaztatok volna! (Aki a másiknak szól be, nem a kérdésre válaszol, itt adja ki a frusztrációját amiért kicsi a kukaca, azt nyugodtan le lehet pontozni, én is megteszem.)

Kezdem én. 2018-ban a Jobbikra szavaztam, mert nekem szimpatikus volt Vona Gábor néppárti Jobbik víziója. Az én értékrendemnek megfelelő volt egy jobbközép párt, ami egyelőre nem érintett korrupcióban és értelmesebb kampányt folytatott a Stop Sorosnál.

Ehhez képest miután Vona Gábor lemondott, a parlamenti hely birtokában pár képviselő rájött, hogy ő mégsem néppárti, hanem radikális, így az én szavazatommal képvisel olyan dolgokat, amik nekem egyáltalán nem fekszenek.

A maradék Jobbik pedig prolihergelést folytat és a DK-val köt megállapodást előválasztáson, amitől a hajam égnek áll.

Hab a tortán, hogy mind a volt-jobbikosok (mostani mi hazánkosok), mind a mostani jobbikosok az oltás ellen uszítanak újonnan, aminek én a szöges ellentétét vallom. (Ezen most ne vesszünk össze, én megértem a másik oldalt is, csak nem értek velük egyet.)

Lényeg a lényeg, hogy egyáltalán nem azt kaptam, amire szavaztam. Utólag jobb híján a Kétfarkú Kutyapártra szavaztam volna.

2022. febr. 16. 19:21
 1/4 Demion ***** válasza:
49%
2010-ben a Fideszre.
2022. febr. 16. 19:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha holnap reggel valami varázslatos módon 2010-ben ébrednél fel, kire szavaznál? (Miután bevásároltál bitcoinból :-) )
2022. febr. 16. 19:45
 3/4 Sulek Péter ***** válasza:
100%
2014 Jobbik. 2018 LMP
2022. febr. 16. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
2018 Fidesz.
2022. febr. 17. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!