Más is támogatja a Transtelexet?
Figyelt kérdés
Fontos lenne, hogy a hiteles hírek eljussanak a külhoniakhoz, helyi portálokon keresztül is.
2022. febr. 16. 16:03
1/15 anonim válasza:
Ha a telexhez köze van, akkor biztos nem.
3/15 anonim válasza:
Nem fideszesként mondom, de a telex az minden csak nem hiteles. Ígéretesnek indult, szennylap lett belőle. Nem támogatok semmit, ami hozzájuk köthető.
4/15 anonim válasza:
#3 "én nem a zemeszpére szavaztam de..."
Nagyon is hiteles amúgy, de hát az "elvtársaknak" nem tetszik :) ez a legjobb része!
5/15 A kérdező kommentje:
#3: Én sem értek egyet minden cikkükkel, főleg a hatásvadász címekkel nem, de még mindig hitelesebb, mint a kormánymédia. Vagy ha valaki nem is gondolja így, akkor is fontos, hogy ne csak egyoldalú információmegosztás legyen. Lehet a Telexben is hibát találni, de az egyoldalúságnál szerintem nincs rosszabb.
2022. febr. 16. 16:16
6/15 anonim válasza:
Nem. Épp elég pénzzel tömik őket a külföldi érdekkörök.
7/15 A kérdező kommentje:
#6: Ez egy összeesküvéselmélet. Ha olyan sok pénzzel tömték volna, akkor nem lettek volna rászorulva az olvasók támogatására, illetve most nem szűnt volna meg az oldal.
2022. febr. 16. 17:59
8/15 anonim válasza:
Nincsenek rászorulva, csak a sok pénznél jobb a még több pénz. Jellemző ez a mentalitás arra a népcsoportra, amelyikhez a telex is kötődik.
9/15 A kérdező kommentje:
#8: Nyilván mindent meg lehet magyarázni, de arra neked sincs válaszod, hogy ha olyan jól ment a dolguk, akkor miért szűnt meg.
Mindenesetre jó, hogy elfogulatlan vagy és az állami milliárdok öntése a kormánymédiára nem zavar.
2022. febr. 16. 18:13
10/15 anonim válasza:
Nem szűnt meg, most nyitottam meg a telex.hu-t, és ugyanúgy bejön.
Ki mondta, hogy az állami milliárdok öntése a kormánymédiára nem zavar? Zavar, csak semmi köze a kérdéshez. Tök jó, hogy nektek egybites libbantaknak aki nem veletek van, az csak fideszes lehet :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!