Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy a Mi hazánk bejelentette területi követelését Kárpátaljára?

Figyelt kérdés

A mi hazánk párt bejelentette az igényét kárpátalja teljes területére.

[link]

Mi a véleményetek?

2022. febr. 15. 17:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

Nekem az a véleményem, hogy ez a Dócs Dávid nevű srác megbolondult, vagy soha nem is volt teljesen gömbölyű.

És érdeklődéssel várnám, hogy az 1,25 milliós lakosságból 1 milliót kitevő ukránokkal mégis mi lenne a terve egy nagy területfoglalás után.

2022. febr. 15. 17:42
 12/17 anonim ***** válasza:
19%

Lassan viccpárt kategória lesz ezekből is.

Nagy kár!

2022. febr. 15. 18:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"Kb Svájc elsírná magát ha tudná milyen gazdagok vagyunk"

Már most is könnyezve röhögnek.😂

2022. febr. 15. 18:52
 14/17 anonim ***** válasza:
62%

10: "Ukrajnában háború van,itt az idő lecsapni rájuk"

Kérdező, lecsapni a legyekre szokás.

2022. febr. 15. 19:00
 15/17 anonim ***** válasza:
27%
Amilyen hülyeségeket akar a mi tanyánk ez is oda illik.
2022. febr. 15. 19:02
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
Na oké, álljunk meg 1 picit emberek! a Mi Hazánk nem azt mondta hogy szerezzük vissza, nem azt mondta hogy most azonnal adjátok vissza, azt mondta hogy területi igény! ami a trianon miatt és az ott élő Magyarok miatt szerintem ALAP feltétel lenne! sőt! szerintem egyenesen hazaárulás ha nem akarunk 1 olyan területet visszaszerezni ami sok sok évig a miénk volt és még mindig Magyar anyák,apák,gyermekek élnek ott! rádásul azt remélem nem kell elmondani hogy a világháborúkban mi 1 báb állam voltunk, mégis mi kaptuk a legsúlyosabb büntetést! ami nem csak igazságtalan hanem gusztustalan, és még ott van az a tény is hogy a Magyarokat üldözik sok elcsatolt területen! (csak azért mert Magyarok, csak azért zaklatják őket) ami kimeríti a rasszista fogalmat (tudom hogy a Magyarság nem 1 rassz, viszont 1 népet elítélni mert ahhoz a néohez született) szóval ukrajna menjen a jó édes... szerintem tökéletesen kifejtettem a véleményem, aki ezek után az ukránok mellé áll az menjen júdáshoz! ő szereti az árulókat!
2022. febr. 15. 23:06
 17/17 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem még maguk sem gondolják komolyan, de amolyan kampány lépésnek tökéletes.
2022. febr. 16. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!