Mi a véleményetek arról hogy a Mi hazánk bejelentette területi követelését Kárpátaljára?
Figyelt kérdés
A mi hazánk párt bejelentette az igényét kárpátalja teljes területére.
Mi a véleményetek?
2022. febr. 15. 17:18
11/17 anonim 

válasza:

Nekem az a véleményem, hogy ez a Dócs Dávid nevű srác megbolondult, vagy soha nem is volt teljesen gömbölyű.
És érdeklődéssel várnám, hogy az 1,25 milliós lakosságból 1 milliót kitevő ukránokkal mégis mi lenne a terve egy nagy területfoglalás után.
12/17 anonim 

válasza:

Lassan viccpárt kategória lesz ezekből is.
Nagy kár!
13/17 anonim 

válasza:

"Kb Svájc elsírná magát ha tudná milyen gazdagok vagyunk"
Már most is könnyezve röhögnek.😂
14/17 anonim 

válasza:

10: "Ukrajnában háború van,itt az idő lecsapni rájuk"
Kérdező, lecsapni a legyekre szokás.
15/17 anonim 

válasza:

Amilyen hülyeségeket akar a mi tanyánk ez is oda illik.
16/17 anonim 

válasza:

Na oké, álljunk meg 1 picit emberek! a Mi Hazánk nem azt mondta hogy szerezzük vissza, nem azt mondta hogy most azonnal adjátok vissza, azt mondta hogy területi igény! ami a trianon miatt és az ott élő Magyarok miatt szerintem ALAP feltétel lenne! sőt! szerintem egyenesen hazaárulás ha nem akarunk 1 olyan területet visszaszerezni ami sok sok évig a miénk volt és még mindig Magyar anyák,apák,gyermekek élnek ott! rádásul azt remélem nem kell elmondani hogy a világháborúkban mi 1 báb állam voltunk, mégis mi kaptuk a legsúlyosabb büntetést! ami nem csak igazságtalan hanem gusztustalan, és még ott van az a tény is hogy a Magyarokat üldözik sok elcsatolt területen! (csak azért mert Magyarok, csak azért zaklatják őket) ami kimeríti a rasszista fogalmat (tudom hogy a Magyarság nem 1 rassz, viszont 1 népet elítélni mert ahhoz a néohez született) szóval ukrajna menjen a jó édes... szerintem tökéletesen kifejtettem a véleményem, aki ezek után az ukránok mellé áll az menjen júdáshoz! ő szereti az árulókat!
17/17 anonim 

válasza:

Szerintem még maguk sem gondolják komolyan, de amolyan kampány lépésnek tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!