Gyurcsány Ferenc tényleg nem tudta hogy ki áll mellette?
Figyelt kérdés
Vagy csak az M1 híradó akarja Őt lejáratni ?
Nem tudta hogy hívják a jelöltjét ez igaz?
2022. febr. 15. 14:42
1/17 anonim válasza:
Feri mindent tud, ő találta ki az Összefogást és már nem sok kell a győzelemhez.
2/17 anonim válasza:
Dehogy igaz, miért ne tudná a párttársa nevét? Ebből is csak a fidesz média csinált ügyet, de úgy látszik még ekkora baromságot is bevesznek a fideszesek...
3/17 anonim válasza:
Nem persze nem hiszem el én sem, Fideszes vagyok tudom hogy Feri nem hülye, ellenkezőleg.
5/17 A kérdező kommentje:
Hát szegény ember ha még a híradó is megalázza
2022. febr. 15. 14:54
6/17 anonim válasza:
Tényleg...be volt szokás szerint b@szva.
Én Dksként szénné égnék Fletó miatt... nagyon gáz!
7/17 anonim válasza:
Miért itt szerinted nem volt mondjuk úgy spicces a Feri??
Tisztán látszik, hogy piás:
9/17 anonim válasza:
A szöveg ez volt:
"Itt állok Dr. Oláh-val, aki..."
Dr Oláh Lajosról van szó.
Mivel teljesen érthető vokt, a híradóban gondosan elmondták minek kell félrehallani. Hülyének nézik saját híveiket.
Sikeresen?
Döntsétek el ti.
10/17 anonim válasza:
Én nem védem Gyurcsányt de a videón azt hallani hogy Itt állok Dr. Olah-val, szóval csak az M1 járatja le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!