A Momentumosok mit tudnak azon kívül, hogy jól néznek ki?
Lefordítom, mert lehet, hogy mások nem értik, amit leírtál:
"Nem tudom cáfolni a programjukat, sőt olyan ostoba kérdező vagyok, hogy nem is olvastam, de személyeskedni azt tudok annak ellenére, hogy érettségi tananyag, hogy értelmes ember nem személyeskedik."
Szívesen. :)
12: lefordítom én is, amit te írtál:
"Magát felsőbbrendűnek gondoló picsogó kisebbségi vagyok és mindneki mást szeretek lenézni magamon kívül, aki nem ért egyet a nyugatról átvett politikai sablonok bemagolásával és majmolásával, amit a számba adnak, mivel önálló gondolataim nincsenek."
Kérdező!
A 12-es nem picsogott és nem nézett le senkit a hozzászólásában. Mi volt "nyugatról átvett politikai sablon" a hozzászólásában? Semmi.
Egyébként vicc nélkül, amit leírtál a kommentedben az rád igaz. :D
Amúgy akármennyire személyeskedsz továbbra is, ezzel csak azt bizonyítod, hogy igazam van. Ha gerinced lett volna, akkor minimum bocsánatot kérsz és bekussolsz, mert egy olyan programról beszéltél, amit nem is ismersz.
Szerintem oldjuk egy kicsit a feszültséget, mert eltértünk a témától.
Azt javaslom, hogy a kérdező olvassa el a programot és írja meg, neki mi nem tetzsik benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!