Ukrajna után Magyarországot is a földdel teszi majd egyenlővé Putyin? Ilyenkor már nem is zavarja Orbánt, ha beleavatkoznak a belügyeinkbe?
Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 23:09
1/13 anonim válasza:
Itt nem lesz háború, Orbán önként és dalolva fogja átadni Magyarországot Putyin elvtársnak.
3/13 A kérdező kommentje:
Gondolom Kakadu Petikopter 117 sem fogja berendelni az orosz külügyminiszter és STOP Moszkva plakátok sem lesznek.
2022. febr. 14. 23:15
4/13 anonim válasza:
Magyarország egy orosz kerület. Ettő még ide is kell polgármester.
Tök mindegy milyen nyelvet beszélnek itt, amíg piac meg lányok vannak.
6/13 anonim válasza:
Mégis miben avatkoztak be? Kevered Brüsszellel.
7/13 anonim válasza:
Nem, nálunk az tök rendben van, hogy egy olyan hatalom mellett seggnyalunk, akik 2x átmentek már ezen az országon és itt voltak 40 nem túl kellemes évig, viszont ahova meg tartozni akartunk volna, azok ellen harcolunk. Tök fasza tükre lehet a nemzeti kormányzatnak és a szavazóinak
8/13 anonim válasza:
7es, ha azt hiszed az amcsik nem ártottak nekünk csak "a csúnya ruszkik", akkkr csapj már fel egy törikönyvet, légyszi!
9/13 anonim válasza:
És árúld már el, abból, hogy utálom az Oroszokat, miből gondolod, hogy az amcsikkal annyira szimpatizálnék? Elárulok egy titkot, qvára szeretek EURÓPAI lenni, ami qvára nem egyenlő azzal, hogy annyira szeretném amerikát. De ettől függetlenül a ruszkik voltak azok, akik, nagyon-nagyon sok magyar embert és családot tettek tönkre, vagy öltek meg, nem az amcsik!
10/13 anonim válasza:
9es, keress akkor utána annak hogy 56-ban amikor M.O. függetlenedéséről tárgyaltak, miért volt a Moszkvai álláspont gyökeres megváltozása...
Ha én egy gyilkos kezébe adok egy kést hogy "tessék, megölheted a másikat, nem szólok semmit", akkor én ártatlan vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!