Hiszel még a fidesz-ben?
Figyelt kérdés
így megvezetni egy országot, mint ezek, szerintem döbbenetes. mi kell még a Magyarnak, hogy felébredjen?2022. febr. 14. 00:59
1/15 Énnnnn válasza:
Hiszek a Fideszben, a mindenható Orbánban, mennynek és földnek urában, minden láthatónak és láthatatlannak Teremtőjében.
Ámen!
2/15 anonim válasza:
ketlem, hogy epelmeju, aki rajuk szavaz.. mondjuk lehet pont azert, mert orbannal is vannak gondok odabent, kis skizofrenia, hacsak nem kezeltek jol grazban
3/15 anonim válasza:
Figyeld csak, a magyarok élvezik, ha szophatnak.
4/15 anonim válasza:
A rabszolgatörvény erőszakos lenyomása óta abszolút hiteltelenné lettek számomra.
6/15 anonim válasza:
Ja, baszki, hogy merik bevezetni a 25 év alattiak adómentességét?!
Pedig én még 5 évig akartam adózni!!! B+. De majd mzp alatt!!! Leadózom a gatyám is!!! Kevesebb vizet és áramot kell használni! Az ám!
7/15 anonim válasza:
10,14,18 -ban rájuk szavaztam, de az utobbi pár évben elegem lett belőlük. Az a primítiv szexuális gyűlölködés, amít az Orbán előadott, azzal végleg lejáratta magát. Nem szerettem meg az ellenzéket, de hogy többet nem szavazok a fideszre az már biztos.
8/15 anonim válasza:
Az elmúlt 100 év legsikeresebb 10 éve volt szerintük erre: benzin ár stop, hatósági áras kaják, rezsi árak szabályozva ismét. HATOSAGI ÁRAS CSIRKE FARHÁT. LOOOL!
9/15 anonim válasza:
Vagy inkább az a baj, hogy a 200 bruttó minimálbér 130 nettó, ami ilyen euro forint árfolyam esetén, 350 EUROS hazai minimálbért jelent. Nevetseges.
10/15 anonim válasza:
Érdemes ezt a 350 eurót összehasonlítani a szlovák értékkel, ès láthatjuk, hogy hol is vagyunk.... (hála a néha 370 környékére szaladó euro forint árfolyamnak) persze a világon nem sok nemzeti bank jelenti ki, hogy nincs árfolyam célja, de mi persze sokszor unortodox módon hasìtunk a gyors naszádon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!