Mi a véleményetek arról hogy Hont András szerint a fasiszta és komcsi barát MZP végleg leszerepelt?
2022. febr. 13. 22:26
1/5 anonim válasza:
Hont mint balos szószóló? xD
Nem gondoltam volna, hogy ennyire népszerűtlen már a kormány, hogy az utolsó utáni szalmaszálba is belekapaszkodnak, hogy Zayost mocskolják.
2/5 anonim válasza:
Hát ilyen hülye megszólalást én még nem pipáltam magyar kampányban. Itt lenne a lehetőség, hogy tényleg visszaléptessék, ennél jobb alkalom nem lesz.
3/5 anonim válasza:
ma 22:33
Most a jobb/bal részét szerintem engedjük el, de az biztos hogy nem Fidesz szimpatizáns a legutóbbi munkahelyei alapján.
4/5 anonim válasza:
Amúgy ki ez a Bandigyerek hogy a véleményét véleményezzem? Nem leszarom? Úgysem fogok a Fideszre szavazni
5/5 anonim válasza:
Sokat elmond az ellenzék képességeiről, hogy egy ekkora hülyét voltak képesek indítani, mint MZP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!