Fideszesek, egyet értetek az ilyen szintű kormánypárti fakenews létjogosultságával?
Amit Gyurcsány mondott:
„Itt állunk Doktor Oláh-val, aki ennek a választókerületnek a jelöltje.”
Amit a fidesz propaganda lehozott megvágva a felvételt:
"Gyurcsány nem tudta, hogy hívják a jelöltjét, aki éppen mellette állt."
„Doktor Oláh Valaki ennek a választókerületnek a jelöltje…”
Ha az ember elég erősen koncentrál, akkor a 3-as számot is képes 8-asnak látni. Legalábbis én ezzel szórakoztam gyerekkoromban a vonaton, mikor a vagon túlvégében bámultan az ajtók és ablakok és egyebeknek a szériaszámát.
Meg tudom érteni, hogy miért hallja ki az itteni fideszes hozzászóló folyton azt, hogy "valaki", de teszi ezt azért, mert ezt akarja belehallani és mellőzi a körülményeket is ezért. Mégis milyen realitása van annak, hogy valakit Dr. XY Valakinek mutassunk be? Milyen realitása van annak, hogy ha így mutatnak be engem, akkor egy arcizmom se rezdüljön meg? Mégis nyelvtanilag hogy jön ki, hogy "Itt vagyunk Dr. Oláh Valaki, aki ennek a választókerületnek a képviselőjelöltje"? Nem inkább "Itt vagyunk Dr. Oláh-val, aki" stb.?
Ahhoz, hogy ez tényleg "valaki" legyen, nagyon sok rosszindulatú feltételezést is bele kell állítani.
#14, #15
Hagyjátok! Nincs értelme a fideszesekkel vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!