Fölényes Fidesz győzelem várható, nagyon esélyes a kétharmad?
Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 18:16
1/12 Sulek Péter válasza:
Szerintem nem,az ellenzék összeállt,szerintem a Fidesz nyer,de nem lesz fölényes győzelem. és a 2/3 sem lesz meg nekik,legalábbis remélem :)
2/12 anonim válasza:
Az ellenzék kétharmadára van esély, annyira rossz munkát végzett a fidesz.
3/12 anonim válasza:
Bizony.
CSak nem idén, hanem majd úgy 40 év múlva xddd
4/12 anonim válasza:
Szerintem az Összefogás kétharmaddal nyer.
5/12 anonim válasza:
Igeeen... Főleg, hogy egyre gyakoribbak az ilyen kérdések.. Meg a Fideszes közvéleménykutatások is max kb. 10% előnyt adnak a Fidesznek. Szerintem a valóság a fej-fej mellett.
6/12 anonim válasza:
Semmi esélye a 2/3-ad-nak könnyen bent van egy bukés is.
7/12 anonim válasza:
Lesz az 4/5 is. Ennyire szánalmas az ún. ellenzék a történelem folyamán még nem volt. Nincs ember, aki ne okádna tőlük.
9/12 anonim válasza:
5.5 milla szokott szavazni.
ebből 2 milla ha maradt aki a fideszre tolja ezek után és 3.5 az ellenzékre és európára a ruszkik és a kínaiak helyett.
feltéve, hogy tényleg sikerül minden szavazókörbe 2 ellenzéki delegáltat küldeni.
de arra elvileg kivételes módon most tényleg meg lesz a létszám.
valamint a 700ezer stabil fidesz cigó szavazó sem annyira biztos már, mert egyre több helyen lázadnak be a cigók a zsarolás ellen, hogy fényképezni kelljen a szavazólapot a 10ezerért, meg a közmunkáért cserébe.
10/12 anonim válasza:
9) Azért vannak kisebb pártok is,azért,mert valaki kiábrándult a Fideszből még nem biztos,hogy az összefogásra szavaz,meg az se,hogy elmegy szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!