Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavazol 2022-ben?

Kire szavazol 2022-ben?

Figyelt kérdés

2022. febr. 13. 17:18
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
10%

"a vér fideszes apám szerint a baloldal kommunista, évek óta próbálom vele megértetni a szó jelentését, de szerinte rosszul tudom! Agyament fidesz!"

:DDD Arról is a Fidesz tehet, hogy képtelen vagy valamit elmagyarázni a saját apádnak? :DDD

2022. márc. 23. 06:28
 42/51 anonim ***** válasza:
48%
A Zajos Márkira fogok szavazni. Nem állítom, hogy ő sokkal jobb lesz, sőt vannak kétségeim. De valahogy el kell már zavarni Orbánt és a bandáját. Loptak már épp eleget! Talán rá szavazva lenne erre a legnagyobb esély.
2022. márc. 23. 06:51
 43/51 anonim ***** válasza:
5%

"el kell már zavarni Orbánt és a bandáját. Loptak már épp eleget!"

És vissza kell hívni Fletót és bandáját, hadd lopjanak újra ők?... Csöbörből vödörbe?...

2022. márc. 23. 07:21
 44/51 anonim ***** válasza:
30%
Ők legalább nem ilyen látványosan csinálták.
2022. márc. 23. 08:29
 45/51 anonim ***** válasza:
23%

#44. "Ők legalább..."

Uhh, ezt az ellenzékszopkodó, nekik mindent elnéző, az ellenoldal gyökereit mentegető érvelést már annyiszor láttam, hogy már csak ezért is megy az X a Fideszre, az qrvabiztos.

2022. márc. 23. 11:23
 46/51 anonim ***** válasza:
36%
#45 te sem lehetsz túl értelmes, ha ez alapján választod a jövődet. A ritka szánalmas fidesz szavazók körébe tartozol.
2022. márc. 23. 12:37
 47/51 anonim ***** válasza:
19%

#46. Szemét fideszesek brühühü

Azért segítek, egészen pontosan ezt írtam: "már csak ezért is". Amúgy van más oka is, de szörnyen unom már az ellenzéki mocskot mosdató áldemokratákat, akinek nem a lopással, csak a fideszes lopással van bajuk és bármikor készek megvédeni a balos korrupciót. *Köp.

2022. márc. 23. 14:05
 48/51 anonim ***** válasza:
50%

Kétszínűségben pedig a fidesz jeleskedik a legjobban, ha ez alapján választasz, akkor nem rájuk kellene szavaznod.

Orbán ezer arca.

Ha visszatekintenél a régi fideszre, szerintem kékhalállal leállna az agyad.

Orbán lopása meg csak a jéghegy csúcsa, ez még a legkisebb bajom vele.

2022. márc. 23. 14:31
 49/51 anonim ***** válasza:
24%
#48. És megint megy ugyanaz. Miért az a válasz minden ellenzéki mocsokra, hogy "jó, de a Zorbán"? Miért vele takaróztok? Azt hittem, őt akarjátok leváltani. Így nem szavazok veletek az ellenzékre, nagyon sajnálom, nem egy gyengébb képességű Fideszt szeretnék. Láttam a Fidesz változásait amúgy (és most átvészem a te érvkészletedet): "de még mindig jobb, mint az MSZMP funkcionáriusokból átvedlett Uniónyalonc libtardok, akik most épp azt játsszák, hogy ők a legnagyobb demokraták, közben meg szól a pártgyűlésen az Internacionálé".
2022. márc. 23. 14:59
 50/51 anonim ***** válasza:
0%
Te nagyon hülye vagy öcsém, erre csak ezt tudom mondani. Ez az a szint, amikor már nem érdemes vitázni, mert nincs nálad bemenet.
2022. márc. 23. 15:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!