Rendben van ez így?
KFC pénztáros kezdőfizetés: min. bruttó 450 ezer Ft/hó + egyéb juttatások
Mesterdiplomás tanár kezdőfizetése: bruttó 260 ezer Ft/hó, semmi egyéb juttatás.
Én most így rákérestem, mert alig keresek sokkal többet, hogy hol találok KFC pénztárosi állást bruttó 450 ezerért, de nem találtam.
Illetve szerintem a gyorséttermi pénztáros pozíciók kihalásos alapon működnek. Budapesten a legtöbb helyen van egyetlen ember, aki kasszát kezel, mert mostanra mindenfelé átvette a pénztáros helyét a kijelző amin keresztül rendelni lehet.
"Én most így rákérestem, mert alig keresek sokkal többet, hogy hol találok KFC pénztárosi állást bruttó 450 ezerért, de nem találtam."
Facebookon jött szembe az álláshirdetés.
Ezt már én is hallottam, igaz más aspektusból, hogy pl.: a közszférában nem érdemes dógozni, mert egy KFC-s is többet tud keresni.
Nem érdemes összehasonlítani, melyik munka a nehezebb, termelékenyebb.
Mo. ezt akarták a zemberek, hát megkapták.
Én mondjuk matektanárként 470-et kerestem, mondjuk én jártam továbbképzésekre, meg mindenhova.
Amúgy engem is érdekelne ez a KFC pénztárosi munka, én sem találok munkát most perpillanat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!