Van olyan párt, ami felemelné a fizetésem 1 millióra és helyreteszi az ingatlanpiacot?
Ezen a ponton felőlem összeomolhat az ország és nem érdekel a nyílt kormányzati lopás, a műbráner az óvodában és a migránsok is nyugodtan jöhetnek, viszont szeretnék sokat keresni, amiből szeretnék lakást venni. Az se baj persze, ha e
Melyik párt felel meg ennek a célnak a leginkább?
Ha szerintetek az alacsony fizetésemet és a magas ingatlanárakat csak magamnak köszönhetem és csak én tudok változtatni rajta, a politikának meg semmi köze ehhez, minek szavazzak a kormányváltásra?
A Fidesztől legalább kapok egy zsák krumplit, amiből meg tudom oldani a hétvégi étkezést 3 hónapon át. Inkább szavazok a Fideszere.
Tudod mi a nyavaja az az infláció??
Azt írja a #9. Hiába több a fizetésed évről évre romlik a ft, euróba átszámolva 2008ban több volt a minimálbér, mint 2021ben. A bolti árak is napról napra emelkednek. Nagyobb ütemben romlik a forint, mint ahogy a bérek nőnének.
Régen, pl Gyurcsány idején vagy még előtte is lehet kevesebb volt a fizetése az embereknek, de nem is hagytak ott havi 40ezret a boltban alap élelmiszerekre. Nem volt 500ft a kenyér. Most lehet több a fizetés, de nem 200ft a kenyér, nem 250ft a benzin.
8: Sokat akarok keresni és lakáshoz akarok jutni. Az se baj ha utóbbit kiutalja az állam, lényeg hogy legyen meg, az ára nem érdekel.
Ha erre az a válasz, hogy oldjam meg magamnak, megyek a krumpliért inkább, mivel nekem személyesen az az előnyös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!