Ti mennyi összeggel fogadnátok meg Orbán Viktor győzelmét, ha összesen 2 millió megtakarításotok lenne?
Most nézem az évértékelőjét és elképesztően erőt sugalló és az ellenzéket földbe söprő szónoklatot tart (amit nyilván az egész ország néz) és nehezen tudom elképzelni, hogy ne a Fidesz győzzön áprilisban, de sose lehet tudni. Mondom mindezt úgy, hogy szeretném ha MZP nyerne, mert Orbán győzelme után annyit inflálódna a forint, hogy a lehetséges profittal nullszaldóra jönnék ki.
Ti mit tennétek? Fogadnátok és ha igen, mennyit? (az én helyzetemben)
Az UNIBET szerint háromszor nagyobb Orbán győzelmi esélye na ehez mit szóltok?😃 Biztos az UNIBET is Orbán szekerét tolja😃
2022. febr. 12. 15:40
2/11 anonim válasza:
Csak a tuti győztesre szokásom fogadni, így hát Orbira nem tennék.
2022. febr. 12. 15:41
3/11 anonim válasza:
Én nem fogadnék rájuk, ha abból indulok ki hogy hatvan kollégámból kb. öt fideszes van, hát nem sok esélyt látok.
2022. febr. 12. 15:46
4/11 anonim válasza:
Én fideszes vagyok, de szerintem nem nyerünk, nagyon sulykolják ezt a lopás dolgot és ez hat.
2022. febr. 12. 15:48
5/11 anonim válasza:
4-es annyira vagy fideszes mint a böszme:D
2022. febr. 12. 15:51
6/11 anonim válasza:
4# ne hazudj, legalább magadnak ne!!
Szóval szerintem nyugodtan fogadhatsz Orbán Viktorra, nyerni fog, ha nem is fölényesen.
2022. febr. 12. 16:06
7/11 A kérdező kommentje:
#6: Jó de mennyit érne ez meg? Írtam, hogy 2 millió megtakarításom van. Arányosan mennyi kockázatot lenne érdemes JÓZAN ÉSSZEL vállalni az esélyeket figyelembe véve?
2022. febr. 12. 16:10
8/11 anonim válasza:
aki minden pénzét felteszi az pártállástól függetlenül egy hibbant szóval ne tedd, pedig én vérfidernyákos vagyok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!