Ki a legirritálóbb fideszes propagandista?
Figyelt kérdés
Melyikük a legócskább, általad legutáltabb nyalonc?2022. febr. 12. 00:26
A kérdező szavazást indított:
Deák Dániel „elemzõ“
Bohár Dániel „A Riporter“
Rákay Philip a „Patrióta“
Bayer Zsolt „publicista“
Gajdics Ottó „újságíró“
45 szavazat
2/17 anonim válasza:
Gajdics Ottó-ra véletlenül rányomtam, mert ki akartam jelölni a nevét, hogy rákeressek, mert nem volt meg.
3/17 anonim válasza:
Deák Dani. Egy Bayer legalább valamennyire tehetséges, és jól hozza a véresszájú őrjöngő paraszt szerepet. De Deáknak az a szerep jutott, hogy egy ütnivaló féregként jelenjen meg minden alkalommal, de mégsem ezért akarod pofán vágni, hanem mert még ebben is gyenge. Ekkora jellegtelen, súlytalan senkit még a NER-ben sem könnyű találni, pedig erős a felhozatal a nehézsúlyú droidokból.
4/17 anonim válasza:
Philip a legjobb. Valószínűleg ezért irritálja at, akit kell. XD
6/17 anonim válasza:
Nem tudom sírjak, vagy nevessek, hogy a Megafon projektre költött közpénz százmilliók után, csak ezeket a bohócokat sikerült összehozni.
9/17 anonim válasza:
Ebből talán négyről tudom, hogy kicsoda. Közülük három igazi világ ostobája. Gajdics viszont egy furcsa eset. Hallgattam a vele készült Partizán interjút és döbbenetes dolgokat mondott.
Egyfelől kvázi beismerte, hogy egy rétegigényt szolgálnak ki a szektás, ellenségképet festő kommunikációval, elismerte, hogy sosem akartak alkalmat teremteni rá, hogy megismerjék a másik oldal valódi szándékát és gondolatait, miközben ő maga is azt mondja, ezt kellene tenni, hogy betemessék végre a lövészárkokat. De akkor elfordulnának tőlük a nézők - mondja ő. Ezek pedig súlyos állítások.
Érdemes meghallgatni azt a beszélgetést, mert egyébként nagyon emberi, s közben döbbenetes képet fest a NER működéséről.
10/17 anonim válasza:
Ezek így mind. A legrosszabb hogy tudják hogy hazudnak, mégis kiállnak a kamerák elé hazudni szembrebbenés nélkül. Ezt normális embererek nem, csak a pszichopaták tudják csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!