Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem indít a kormány...

Miért nem indít a kormány iskolabor programot?

Figyelt kérdés

Az orvosom azt mondta,hogy napi 1 csésze kávé és napi 1 dl bor nagyon is egészséges.Természetesen nem az alsó polcos kannás bor.

Én ebédhez mindig szoktam inni egy pohárral.

Az iskolákban is be kellene vezetni.

A diákok semmiféle kultúrát, ízlést nem tanulnak a bolond tanárjaiktól.

A programot úgy kellene kialakítani,hogy ne csak a diákok,hanem a tanárok is kapjanak.Oldaná a feszültséget, javítaná a hangulatot.

A tanárokra igenis ráférne, már tizenX éve, amikor én voltam iskolás, akkor is valamiféle besavanyodott frigid lények voltak.

2022. febr. 11. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
12%
Az alkohol butít, rombol és nyomorba dönt. Gyerekek kezébe tilos alkoholt adni, még akkor is, ha az 1 dl. És, ha valaki minden nap iszik, akár csak 1 dl bort is, az alkoholista. Hiába nem rúgik be, de nem tud meg lenni az alkohol nélkül, és az már baj.
2022. febr. 11. 22:05
 2/4 A kérdező kommentje:

1.

Butít, ha csak azt iszod.De ez mindennel így van.

A sok kávé káros a vérnyomásodra, gyomrodra.

Jó minőségű magyar borból egy dl naponta, jótékony hatású.

2022. febr. 11. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre iskola labort olvastam, amit még támogatnék is.

Nos, csalódtam...

2022. febr. 11. 22:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Az alkoholizmus is csak napi egy pohárral kezdődik. Nem kellene már a tiniket erre buzdítani, főleg hogy a fiatalok vagy mindent teljes gázzal vagy sehogy nem csinálnak.
2022. febr. 13. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!