Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy egy LMBTQ-s...

Miért van az, hogy egy LMBTQ-s személy mindig megpróbál kibújni a vita alól?

Figyelt kérdés

pl. Szembesítik őket azzal, hogy a transzok bizony nagyon is bemennek az óvodákba. Válasz: a fidesz korrupt, miért nem arról beszélünk.

Másik tipikus "érv", hogy ha kínos a téma akkor könyvekre meg kutatásokra hivatkoznak, amit nyilván nem 5 perc elolvasni és kielemezni tehát reménykedik abban, hogy ezzel is időt nyer és nem kell vitába szállnia. Persze joggal feltételezhető, hogy maga sem olvasta ezeket.

Amikor nekik mutatnak forrásokat akkor az persze rögtön nem hiteles, meg mondák hogy milyen hülye az illető hogy mindent elhisz. De nem cáfolják meg, hogy miért is hülyeség. De amit ő hoz forrást az persze hiteles. A valóságot egy az egyben letagadják akkor is ha fényképek és videók tömkelege bizonyítja, hogy hazudnak.

Miért csinálják ezt?

2022. febr. 11. 13:10
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

* #22 (ma 19:12)

/ jav. #29 (ma 20:06) /

2022. febr. 11. 20:07
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Tudod kérdező, egy meleg embernek is lehet kiterjedt családja felmenői által, tudod én olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy engem elfogadott a családom, bár családtagok között változó, hogy ki mennyire tolerálja a helyzetet, van aki nem tud, de biztosíthatlak arról, hogy anyám kiáll mellettem...

Neki egyébként meg van az oka rá, hogy nyitott gondolkodású nyugdíjas legyen a maga 68 lassan 69. életévével. Csípőficamos, gyermekbénulást is elkapta, de tanítónő lett, plusz egy lengyel férfihoz ment hozzá, aki apám lett.

Sok esetben diszkriminálták az ő korában a hozzá hasonló mozgásszervi fogyatékossággal élőket. Bátyám pl balkezes, őt se szoktatta át anyám, hanem elfogadta. Az én esetemben is elfogadta a melegségem. Pedig régebben a balkezeseket is megszégyenítették, meg átnevelték.

Engem nem rontott meg senki gyerekként, a szüleim szerettek, mint legkisebb 4. fiúgyermeket, akkor még 12 éves koromig élt a nagyapám is, akit rajongva szerettem szintén.

Látod egy meleg is egy tök átlagos családból került ki. Arról meg én ne tehetek, hogy óvodában is nézegettem a szebb fiúkat... pontosan vissza tudok emlékezni, hogy kiket néztem meg.... és ez mindig elfogott, és hosszú időbe telt elfogadni magam, talán úgy középiskolás korom utolsó éveire fogadtam el magam és határoztam el, hogy elmondom, hogy mi a helyzet...

Egyébként belegondolták, hogy az anyám mit gondolhat arról 69 évesen, hogy ha lassan 31 éves fiát, mindenféle gonosz sátáninak elmondja a kormányzati propaganda és meg tudja, hogy én vagyok az egyik legkedvesebb, legjobb gyerek a világon, mert hiába múltam el 18, míg él anyum, addig a gyereke maradok.

Mit gondolhatnak azok a családok is, ahol még nincs 18 éves a gyerek, de már tudják otthon, hogy a gyerek nem heteroszexuális és hogy nem avatkozhatnak sehogy se közbe a szülők, a tanárok, hogy ha a gyerek a szexuális mássága miatt bántják...

Ebbe bele gondoltál?

2022. febr. 11. 22:10
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Ja és már leírtam, hogy általános iskolában is kiszúrta egy padtársnőm matek órán, hogy én nem rohanok oda, mikor a fiúk ledér ruhákkal vagy meztelen nőket ábrázoló képeket lapozgattak, de akkor én tagadtam, hogy én csak vallásos vagyok, és ezért nem... pedig lelkem mélyén tudtam mi a helyzet...
2022. febr. 11. 22:14
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a média sara ez az egész. Nyilván senki nem rendelkezik pontos adatokkal, számokkal, de az biztos, hogy amennyire lehet kihasználják az lmbtq jelenséggel jövő lehetőségeket, mert a profit ebből van.

Ha lehoznak egy cikket, vagy hírt valós adatokkal, akkor lehet a kutyát nem érdekli, ha meg odaírják, hogy minden oviba be akarnak menni és a cikk végén azért ott van apró betűvel hogy az alapján mert valahol egy nyugati oviba bementek ők erre következtetnek, akkor az emberek rögtön csak a főcímre fognak emlékezni.

Itt is ez emgy kb.

Erre az ovis kérdésre is akkor érdemes visszatérni ha lesz itt olyan aki ilyen tag, és bement, vagy épp tervez bemenni, na akkor tőle lehet reálisan infot várni, addig meg, hogy most a többi lmbt tag mit gondol a dologról ugyanannyira van közel a dologhoz mint hogy azok mit gondolnak akik nem tagja ennek a dolognak.

2022. febr. 12. 00:24
 35/42 A kérdező kommentje:
32: te is az áldozatpózt nyomod, köze nincs a válaszodnak a feltett kérdéshez.
2022. febr. 12. 00:25
 36/42 anonim ***** válasza:
96%
Áldozat pózt? Áldozat pózt? Akkor te tipikusan olyan közömbös bugris lehetsz, mint a volt idős házaspár szomszédunk fia, aki végig nézte, hogy az alkoholtól elbutuló és agresszív apja hogy veri szét az anyját, és csak akkor vitte idősek itthonába, mikor a nénit úgy verte el, hogy agyvérzéssel szálította el a mentő a kórházba, ahol meghalt...Tipikusan bántalmazó és nárcisztikus lehetsz kérdező..
2022. febr. 12. 01:55
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

#34 (ma 0:24)

Ebben teljesen igazad van!

2022. febr. 12. 11:15
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos Kérdező (tegnap 13:10) oly mértékben vagy agymosott, hogy az már fáj minden normálisan gondolkodónak (nem csak az LMBT embereknek). A homoszexualitás alapja genetikus. Ha ez nincs meg, akkor bármit is lát vagy hall, attól nem lesz homo- vagy biszexuális és főleg nem transznemű. Annak nevelni senkit NEM LEHET.

A Fidesz-KDNP(-Mi Hazánk) akarja ezt a marhaságot elhitetni velünk, a támogatóival. Én lassan 59 éve vállaltan homoszexuális emberként is - figyelembe véve a környezetemben bekövetkezett pozitív változásokat és az ellenzék két színűségét - maradtam a kormánypártok támogatói között. Az általuk kezdeményezett népszavazás vélhetően érvényes, de eredménytelen lesz. Az sem kizárt, hogy érvénytelen lesz.

Az érvényességhez 4,109 millió érvényes szavazás kell.

2022. febr. 12. 11:41
 39/42 anonim ***** válasza:
83%
Melyik oviba mentek be?
2022. febr. 14. 12:41
 40/42 anonim ***** válasza:
83%
Mit csináltak az oviban?
2022. febr. 14. 12:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!