Melyik lenne a jobb? Ha Orbán Viktort Magyarországgá neveznénk át, vagy Magyarországot Orbán Viktorrá?
Figyelt kérdés
2022. febr. 11. 12:45
A kérdező szavazást indított:
Orbán Viktort nevezzük át Magyarországgá
Magyarországot nevezzük át Orbán Viktorra
10 szavazat
1/13 anonim válasza:
Egyik sem lenne szimpatikus nekem.
2/13 anonim válasza:
Orbán Viktort nevezzük át, Magyarország volt miniszterelnökének.
3/13 anonim válasza:
A legjobb lenne, ha nem lennének ilyen hülye kérdések.
4/13 anonim válasza:
Néha már tényleg úgy érzi az ember, hogy Magyarország már nem létezik, csak Orbánisztán.
5/13 A kérdező kommentje:
Pedig megérdemelné! Annyi támadás érte már szegény Magyarországot... igy kifejezhetnénk, hogy, amikor Magyarországot támadják, akkor Orbán Viktort támadják
2022. febr. 11. 12:54
6/13 anonim válasza:
13579 számú elítélt szebben hangzana.
7/13 A kérdező kommentje:
Én szeretném, hogy egyszer s mindenkorra kifejezésre kerüljön, hogy Magyarország nem lehet más csakéskizárólag Orbán Viktor.
2022. febr. 11. 12:57
8/13 anonim válasza:
Mi lenne jobb : azt mondani, hogy ez a kérdés egy baromság, vagy azt, hogy csak a barmok tudnak ilyet kérdezni??
Kedves kérdező, nem írok ki szavazást, mindenki döntse el maga!
9/13 anonim válasza:
Szerintem a Humor kategóriába kellett volna írnod a kérdést.
10/13 A kérdező kommentje:
Az egész ország annyira abszúrd, hogy ami a normál embernek humor lenne, az itt már valóság...
2022. febr. 11. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!