A kormány miért szórja a pénzt mi ránk?
Figyelt kérdés
Adóviszatérités,13 havi nyugdij,nemrég a nyugdij prenium.
Megsem érdemeljük ezeket,nem értem.Ennél Még Márk-Zay is jobb lenne.
2022. febr. 11. 10:46
11/18 anonim válasza:
Ezt mind adhatta volna Lőrincnek is, én sem értem.
12/18 anonim válasza:
Ne légy szolgalelkű, tekints a jövőbe!
Ha nem lenne tétje a választásnak nem lenne szja-refund, 13. havi nyugdíj, de még árkorlátozás sem..
Ha újra a Fidesz nyer, 10x fizetjük ezt vissza..
13/18 anonim válasza:
egy jobb kerdes az lenne, hogy miert csak most szorja a penzt? eddig miert csak elvette?
14/18 anonim válasza:
De hát nekem azt mondták hogy a választást azt elcsalják akkor minek szórják a pénzt a lakosságnak.
15/18 anonim válasza:
Választások lesznek.
Megveszik a H..yebjet kb kilóra.
Csak arra leszek majd kíváncsi mit csinál a matekjuk ha már 9 millió ember se fog az országban élni?
17/18 anonim válasza:
Hogy áprilisban újabb 4 évre bizalmat szavazz nekik, hogy majd visszavehessék ezeket a pénzeket. :))
18/18 anonim válasza:
Mert undorító mocskos módon vásárolja meg az embereket. Persze az infláció az egekben van és lesz még egy kis ideig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!