Orbán Viktort hogy lehetne leváltani?
Ha lenne normális ellenzék, nem pedig ez a moslékbanda akik vannak akkor lelehetne váltani.
Lényegében ha ezek eltakarodnának és jönne egy olyan ellenzék akiknek semmi köze a jelenlegihez, illetve semmi pénzügyi köze a külföldi pénzemberekhez, ezen felül MINIMUM annyira eltudná kormányozni az országod mint a fidesz, akkor sima ügy lenne.
De ez az aljadék féreg banda nem nyerhet, ezek csak tönkretenni tudják az országot, nem vezetni.
#23 Az ellenzék tök mindegy mivel kampányol, a magyaroknak semmi se jó, aztán meg sírnak hogy "nincs alternatíva leváltani a Fideszt".
Ha nem fognak össze akkor "széthúzással semmi esélyük, miért nem fognak össze?", ha az ellenzék több pártja összefog, akkor "elvtelenek, moslékkoalíció".
Ha az ellenzék régi, ismert politikusokat állít ki, akkor "ezek az oka hogy nem lehet leváltani a Fideszt, miért nem takarodnak már", ha új arcokkal áll ki, akkor "mit akarnak ezek a tejfelesszájú senkik, ezek is csak a húsosbödönhöz akarnak odaférni, semmit se tettek még az asztalra".
Ha az ellenzék aktuális, fontos és általános ügyekkel áll elő program gyanánt, akkor "na ezek is csak demagóg dumát tolnak meg ígérgetnek, mindenki ezt mondja", ha valami konkrét, új dolgot vesznek napirendre akkor "ez a kutyát se érdekli, mit akarnak ezzel elérni?".
És lehetne sorolni napestig. Az ellenzék bármit csinál, bárkivel csinálja, egy jelentős számú embernek az sosem lesz jó. Ezek azok az emberek, akik fideszesek, de tudják hogy gáz a fidesz mert vállalhatatlan, így ezzel takaróznak, hogy "én nem is vagyok fideszes, de hát nincs jobb, kire szavazzak?", holott egyrészt van jobb csak neki semmi se jó vagy épp nem vesz róla tudomást másrészt meg a fidesznél konkrétan szó szerint bármi jobb lenne...
"Az ellenzék tök mindegy mivel kampányol, a magyaroknak semmi se jó, aztán meg sírnak hogy "nincs alternatíva leváltani a Fideszt"."
Ez csak a jelenlegi ellenzék esetében igaz,ők már tényleg bármit mondanak, bármit tesznek mindig is olyanok maradnak akiket egyetlenegy másodpercre se szeretnék látni, nemhogy kormányozni engedni, bennük már abszolúte nem bízunk.Sírni meg senki sem sír, szimplán csak mindenki tudatában vele hogy ameddig a teljes ellenzék totálisan nem cserélődik le új emberekre, addig semmilyen esély nincs a fidesz leváltására, ugyanis ameddig ez a moslék van addig nemfognak olyan új emberek jönni akik tiszták a jelenlegiek szennyétől.
"Ha nem fognak össze akkor "széthúzással semmi esélyük, miért nem fognak össze?", ha az ellenzék több pártja összefog, akkor "elvtelenek, moslékkoalíció"."
Gyakorlatilag a jelenlegi ellenzék tartja őket hatalmon, attól meg hogy a moslék összeáll/becsomósodik attól még moslék marad.
"Ha az ellenzék régi, ismert politikusokat állít ki, akkor "ezek az oka hogy nem lehet leváltani a Fideszt, miért nem takarodnak már", ha új arcokkal áll ki, akkor "mit akarnak ezek a tejfelesszájú senkik, ezek is csak a húsosbödönhöz akarnak odaférni, semmit se tettek még az asztalra"."
Mindaddig míg el nem takarodik az ellenzék úgy ahogy van addig ez így is marad, elöször ellenzéket kell váltani de totálisan, utána pedig kormányt.
"Ha az ellenzék aktuális, fontos és általános ügyekkel áll elő program gyanánt, akkor "na ezek is csak demagóg dumát tolnak meg ígérgetnek, mindenki ezt mondja", ha valami konkrét, új dolgot vesznek napirendre akkor "ez a kutyát se érdekli, mit akarnak ezzel elérni?"."
És teljesen jogosan teszik ezt az emberek, a jelenlegi ellenzékben megbízni kb olyan lenne mint egy ismert pedofilt aki éppen próbál a gyerekedhez/hozzád közeledni felkérni gyerekre vigyázásra....
"És lehetne sorolni napestig. Az ellenzék bármit csinál, bárkivel csinálja, egy jelentős számú embernek az sosem lesz jó. Ezek azok az emberek, akik fideszesek, de tudják hogy gáz a fidesz mert vállalhatatlan, így ezzel takaróznak, hogy "én nem is vagyok fideszes, de hát nincs jobb, kire szavazzak?", holott egyrészt van jobb csak neki semmi se jó vagy épp nem vesz róla tudomást másrészt meg a fidesznél konkrétan szó szerint bármi jobb lenne..."
Én tényleg egyáltalán nem vagyok fideszes, alapból inkább a Mi Hazánkra szavaznák, annak ellenére hogy amúgy ők meg már (nekem legalábbis) túl radikálisok. De mivel itt van a moslékkoalíció inkább a fideszre szavazok hogy minél kisebb esélye legyen a moslékoknak, nekem se jó a fidesz, én se örülök nekik, de a moslékok rosszabbak nekik végképp nem örülnék, az meg hogy a fidesztől bármi jobb lenne az nevetséges, hazánkban egy olyan egyáltalán megemlíthető párt van aki jobb lenne az a Mi Hazánk, más nincs,rajtuk kívül csak és kizárólag sokkal rosszabbak vannak, a moslékkoalíciótól még az is jobb lenne ha random kocsmákban összeszednénk random alkeszokat és belőlük csinálnánk pártot, az alkeszoknál legalább a halovány esély meglenne hogy elvezetik az országot, a moslékoknál még ez sincs meg.
Takarózni meg takaróval szoktam, mint minden rendes ember, ajánlom a jysk-et jókat árulnak.
29.,
Mi fáj,testvérem...
Loptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!