Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valós probléma szerinted az...

Valós probléma szerinted az óvodákban és az általános iskolákban az LMBTQ propaganda?

Figyelt kérdés

2022. febr. 10. 13:24
A kérdező szavazást indított:
Nem beszéltek róla sohasem a gyerekemnek az óvodában vagy iskolában. Ez a korosztály még nem érintett a témában.
Nem volt soha ilyen beszélgetés, de legtöbb gyerek anélkül is tudja a médiából, hogy vannak eltérő nemi identitású emberek.
Nem beszélgettek erről sose, de örülnék neki, ha a gyermeknevelésben megspórolnák nekem a fáradságot, hogy nekem kelljen róla beszélnem.
Nem volt róla sosem szó, de nem ártana, hogy azokat a gyerekeket se csúfolják ki, akiket homoszexuális pár nevel.
Volt beszélgetés erről a témáról, s rettegek attól, hogy emiatt a gyermekem emiatt felnőtt korában nemi átalakító műtétet akar végrehajtatni magán.
Volt róla szó az óvodában/iskolában, és felháborítónak tartom, hogy a megkérdezésem nélkül világosították fel a gyerekemet ilyen szexuális dologról.
Beszéltek erről az iskolában, de csak a gyermeknek megfelelő szinten. Nem hiszem, hogy ez kárára lesz a későbbiekben.
Beszélgettek róla az óvodában/iskolában, de csak annak a kapcsán, hogy van olyan gyerek a közösségben, akit két anya/apa nevel és csúfolták a többiek.
Volt róla beszélgetés, de semmi kivetnivalót nem látok benne. Van olyan férfi, aki nőként boldogabb lenne vagy fordítva, de nem meri felvállalni.
24 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
12%
Nem az a kérdés, hogy mi volt eddig, hanem hogy mit akarunk a jövőben.
2022. febr. 10. 13:25
 2/3 anonim ***** válasza:
91%
Gumicsont a köbön.
2022. febr. 10. 13:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Volt, amikor azt mondták a TV-ben, hogy volt róla szó. De én ezt nem hiszem el.
2022. febr. 10. 13:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!