A fidesz és annak fiókpártjai miért szeretik ennyire gyurcsányt?
#10 Miért kell ilyen hülyén hazudni?
2010-ben TE szavaztál az mszp-re, TE szavazol azóta is a dk-ra meg a vele közösködőkre, nem a fideszesek.
Eltávolítani valakit a politikából csak úgy lehet ha NEM szavaz rá senki.
Én soha nem szavaztam rá, te miért teszed azóta is?
"Miért kell ilyen hülyén hazudni?"
Mipontosan a hazugság ebben? És a fidesz után ezt pontosan ki és hogy merészeli kijelenteni, a hazugság kampányok tömkelege után? Ez az igazság, a fidesz, a fiókpártjai és szavazótábora éltetik gyúrcsány tkülönben nem róla szólna féléve a kampány. De ez logikus hisz neki köszönheti a fidesz a hatalmát.
"2010-ben TE szavaztál az mszp-re, TE szavazol azóta is a dk-ra meg a vele közösködőkre, nem a fideszesek."
Pontosan miről beszélsz? Ki az az én és honnan szedted ezeket a hazugságokat? Az előbb még kikérted magadnak. Mi ez az álszentség már megint a fidesz részéről?
"Eltávolítani valakit a politikából csak úgy lehet ha NEM szavaz rá senki."
Elszámoltatást igért a fidesz, ha akkora bűnt követett volna el már nem lenne és nem szavazhatnának rá de valahogy mégis fenn áll a jelenlegi helyzet tehát a fidesz mindenféle képpen hazudott ahogy azt teszik a mai napig, nem számoltatták el fletót mert ben volt miért egyrészt, másrészt pedig neki köszönhetik a hatalmukat és ezt a személyének az éltetésével megis teszik féléve folyanatosan és újjong minden fidesz és fiókpárt szavazó fletó láttán. Érdekes? Nem, logikus.
"Én soha nem szavaztam rá, te miért teszed azóta is?"
Kikérted magadnak a hazugságot, az álszentséget és a fidesz és annak szavazótáborának a hazugságait már kibeszéltük, térj vissza a valóságba.
Látom kérdező, nem sikerül azt az egyszerű dolgot felfognod, hogy ha a szart te eszed meg, akkor azért nem én vagyok a hibás, mert én soha nem ettem meg. Én elmondom neked, hogy az szar és ne edd meg! De te eszed, két pofával hibáztatsz engem, hogy te miért is eszel szart.
Hát ne edd és akkor nem lesz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!