Márki-Zaynak tulajdonképpen mi baja a vidéki emberekkel?
Bocs, nem fogom elolvasni a cikket, de szerintem az olyan vidékire gondolt, akik 2015-ben simán bedőltek a menekültekkel riogató gyűlölet propagandának és utána meg most a transzneműektől rettegnek...
Nem hat az LMBTQI propaganda tízeske? Te talán meleg lettél attól volna, hogy ha véletlen elolvasol Faludy Gyuri bácsitól egy meleg témájú írást vagy ha Márai Sándortól a Zendülőket, vagy ha Placebo együttest hallgatsz ahol az énekes sokáig, hogy meghökkentse magát nőies hajat növesztett és sminkelte magát és női ruhákba énekelt és biszex, és még ott volt a 2 méter magas gitárosuk is, aki meg meleg, vagy akkor biztosan a Népstadionban adott Queen koncert után is sokan válhattak meleggé.. nem igaz?
Elég legyen már a hülyeségből... én melegként vidéken nőttem fel, kisvárosban háromgenerációs nagycsaládban éltem 12 éves koromig, volt 3 bátyám, ja biztosan ezért lettem meleg, meg a szemem is kidülledt szinte, ha egy szexi pasit megláttam a magazinban, akkor a szüleimnek biztosan az összes pasisképet kikellett volna vágni, meg olyan osztályba járatni, ahol csak csajok vannak, hátha ráfanyalodok a pussyra, így gondoltad?
Tudod, még az se lehet mondani, hogy 2009-ig vagyis míg 18 nem lettem, akkor menőségből akartam volna magamat melegnek tetettni, mivel kisvárosban pláne Kelet-Magyarországon és pláne, hogy én szakmunkásképzőbe majd ugyanott szakközépiskolai osztályba jártam, ott nem igazán tolerálták volna ezt a fajta kilengést... elég sok olyan visszajelzést kaptam a környezetemben, hogy én ezt sokáig magamba próbáltam lerendezni, vagy elfojtani, vagy megpróbálni (sikertelenül) megváltoztatni a magam szexualitását, sőt mivel félig lengyel és vallásos családból származom, így volt, hogy meg is gyóntam ezt... és imádkoztam, hogy ne legyek meleg. Ez se hatott... mert mindig eltelt egy kis idő, és visszatértek az ilyen gondolataim... és tudod magamnak kellett kiásnom az információkat, hogy eltudjam fogadni magam... se az iskolapszichológus, mert az se volt, se az iskolaorvos nem segített ebben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!