Jobban megszeretted a fideszt, mióta látod a reklámdömpingjüket a neten?
Összeadták, hogy már 1 milliárdnál tartanak a fideszes reklámköltések a facebookon:
A te véleményed, ha használsz facebookot, milyen irányban változott ennek hatására? Jobban megszeretted a fideszt vagy kevésbé?
Előtte hónapokig Dobreva elvtársnő pofáját láttam minden egyes videó előtt, vagy FB posz előtt.
Engem ezek nem befolyásolnak.
Nem szeretem, amit reklámozni kell, hiszen csak a szart kell reklámozni.
Ami jó az nem szorul reklámra.
Legalább ők a neten vannak. A helyi szélsőbaloldal már annyi szórólapot dobott a postaládámba, hogy lassan teherautót kell bérelnem, hogy elvitessem a MÉH telepre. Hetente többször bedobják, ráadásul mindig ugyanazt. Még csak nem is különbözőt...
Én itt igazából azt nem értem, hogy ha elektronikus rendszerben a spam büntetendő, akkor a fizikai valóságban miért nem az? És ha ennyire "zöldek", akkor miért nem zavarja őket a választópolgáronkénti 800 kiló felesleges papírhulladék?
Tudjuk, az erdők kinőnek újra... De 80 év alatt. Addig mi lesz? Mi a rákért kell ennyire spamolni, és miből gondolják, hogy ezzel fognak a saját oldalukra állítani?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!