Érdemes lesz shortolni a forintot?
Figyelt kérdés
Valószínűleg amiért annyi ellenséget szerzett Orbán, lesznek majd olyanok, akik shortolják a forintot hogy káosz miatt a nép a Fidesz ellen forduljon. Ezt tették Erdogannal is, ha ezt valaki előre látta az most milliárdos.
Mikorra várható a támadás szerintetek? Én azt hittem hogy mostanra már megtörténik, de még mindig semmi. Nem hamarkodják el, de lehet hogy nem is fog történni semmi
2022. febr. 10. 00:20
1/4 anonim válasza:
Ha te azt hiszed, hogy a nép holmi shortolás miatt Orbán Viktor ellen fordul, akkor nagyon el vagy tévedve.
2/4 anonim válasza:
Hát ahhoz az kéne, hogy erősödjön a forint... Lehet már 15 éve készenállnak a shortolásra, csak a forint erősödését várják...:D
3/4 anonim válasza:
Én nem állnék bele tőke áttétes shortba olyan valutaba, amiben a fiezetesem kapom. Ha ez aggaszt, vegyél eurót vagy költözz el.
A nép meg… nagyrésze azt se tudja kiszámolni mennyi a bruttó fizu nettója, már ha tudja melyik-melyik, szerinted nem leszarjak a tőzsdét? :)
4/4 anonim válasza:
Pénzpiacon multizok külföldön. Nem a forint shortolása látszik, hanem valami sokkal rosszabb. A TRY gyakorlatilag használhatatlan váltó lett az utóbbi időben a RUB-bal együtt, de az aggasztóbb inkább az, hogy sorra zárnak/vonulnak ki a piacról a nagy pénzpiaci váltók. Hallunk csődről és a piac összeeséséről is. Az egyik szaki azt mondja, hogy ez dúrvább lesz, mint 2008. Ezek csak pletykák egyelőre, de mindenki beszabehu állapotban van, akivel dolgozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!