Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Zuglóban rajtam kívül mindenki...

Zuglóban rajtam kívül mindenki ballib, mi garantálja, hogy nem fogják a Fideszre leadott szavazatomat megsemmisíteni számláláskor?

Figyelt kérdés

Elég sanszos, hogy a számlálóbizottságban mindenki ellenzéki, tehát simán előfordulhat, hogy konszenzusosan egymás felett szemet hunyva kormánypárti szavazatokat fognak kihagyni.

Nyílván ugyanez a kérdés felmerül a másik oldalon is, nem kizárt, hogy teljesen jobbos szavazókörzetben balos szavazatoknak lesz ez a sorsa. Az esély nyílván kisebb, hiszen még az EU is küld szavazó biztosokat.

2022. febr. 9. 23:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A számlálóbizottságban biztosan lesznek fideszesek is, nem hiszem, hogy emiatt kéne aggódnod. Ezenkívül jelentkezhetsz szavazatszámlálónak is.
2022. febr. 9. 23:10
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Kedves kérdező, már a kérdés megfogalmazásából teljesen egyértelmű, hogy felesleges a szavazatod, ne sírj érte!

Üdv, egy mocskos libernyák féreg.

2022. febr. 9. 23:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

✎ [Az esély nyílván kisebb, hiszen még az EU is küld szavazó biztosokat.]

Pontosabban az EBESZ (amerikai és ázsiai országok is tagjai), és nem szavazó biztosokat, hanem nemzetközi megfigyelőket. 218-at, a 10251 szavazókör, a több ezer helyi választási bizottság, a több száz területi választási bizottság, valamint a Nemzeti Választási Iroda és a Nemzeti Választási Bizottság tevékenységének, továbbá pl. a sajtó kiegyensúlyozott lehetőségeket biztosító tevékenységének, a politikai szereplők kampánytevékenységének a megfigyelésére.

2022. febr. 9. 23:56
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Gyenge a Fidesz Zuglóban, de azért szerintem tud majd delegáltakat küldeni a szavazókörökbe, nem lesz teljesen minden ráhagyva a baloldalra.

De én egyébként sem hiszem, hogy bárhol is választási csalásokra készülnének a választás napján, sem a Fidesz, sem az összefogás részéről. Ha lesznek turpisságok, akkor az inkább a kampányidőszakban lesz, akkor próbálnak majd előnyhöz jutni különböző vitatható eszközökkel a pártok.

2022. febr. 10. 00:11
 5/7 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm!
2022. febr. 10. 01:06
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy a Fidesz magyarellenes, liberális párt, tehát az ő kárukra nem csalnak a választásokon.
2022. febr. 10. 07:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha a választás tisztaságáért aggódsz, akkor nagyjából egyetlen értelmes dolgot tehetsz: jelentkezz szavazatszámlálónak!
2022. márc. 24. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!