Zuglóban rajtam kívül mindenki ballib, mi garantálja, hogy nem fogják a Fideszre leadott szavazatomat megsemmisíteni számláláskor?
Elég sanszos, hogy a számlálóbizottságban mindenki ellenzéki, tehát simán előfordulhat, hogy konszenzusosan egymás felett szemet hunyva kormánypárti szavazatokat fognak kihagyni.
Nyílván ugyanez a kérdés felmerül a másik oldalon is, nem kizárt, hogy teljesen jobbos szavazókörzetben balos szavazatoknak lesz ez a sorsa. Az esély nyílván kisebb, hiszen még az EU is küld szavazó biztosokat.
Kedves kérdező, már a kérdés megfogalmazásából teljesen egyértelmű, hogy felesleges a szavazatod, ne sírj érte!
Üdv, egy mocskos libernyák féreg.
✎ [Az esély nyílván kisebb, hiszen még az EU is küld szavazó biztosokat.]
Pontosabban az EBESZ (amerikai és ázsiai országok is tagjai), és nem szavazó biztosokat, hanem nemzetközi megfigyelőket. 218-at, a 10251 szavazókör, a több ezer helyi választási bizottság, a több száz területi választási bizottság, valamint a Nemzeti Választási Iroda és a Nemzeti Választási Bizottság tevékenységének, továbbá pl. a sajtó kiegyensúlyozott lehetőségeket biztosító tevékenységének, a politikai szereplők kampánytevékenységének a megfigyelésére.
Gyenge a Fidesz Zuglóban, de azért szerintem tud majd delegáltakat küldeni a szavazókörökbe, nem lesz teljesen minden ráhagyva a baloldalra.
De én egyébként sem hiszem, hogy bárhol is választási csalásokra készülnének a választás napján, sem a Fidesz, sem az összefogás részéről. Ha lesznek turpisságok, akkor az inkább a kampányidőszakban lesz, akkor próbálnak majd előnyhöz jutni különböző vitatható eszközökkel a pártok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!