Oroszországnak érdekében áll a fidesz javára befolyásolni a magyar országgyűlési választást?
Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 22:21
11/18 anonim válasza:
Nem a Fidesznél próbálnak terelni, hanem van, aki a valóságra próbál rámutatni. Gyurcsány-Bajnai idején még szorosabb volt a magyar-orosz kapcsolat, mint most.
12/18 anonim válasza:
De ez terelés. Nem 2022 van. Nem 2010 wlőtt.
13/18 anonim válasza:
Miért is terelés rámutatni arra, hogyha ők lennének kormányon, akkor sem lenne más a magyar-orosz kapcsolat? Ja, csak nem azért, mert büdös az igazság?
14/18 anonim válasza:
Azért terelés mert 2022 van ahogy említettem és nem a gyurcsány kormány a 2010-es év előtt. Szerintem egyértelmű de lehet sok volt a propaganda. Egyszerű terelés amit csinálsz, már-már mosdatás.
15/18 anonim válasza:
Egyszerű terelés azt hinni, hogy Orbán jobban Putyin embere, mint amennyire az a Gyurcsány volt, akit a magánrezidenciáján fogadott, mégpedig többször is. Ezek tények és jól tudjuk, hogyha esetleg 2022. májusában nyerne a DK vezette koalíció, akkor sem lenne másképp az együttműködés.
16/18 anonim válasza:
Ez most csak szimplán mosdatás volt. Miért hiszed azt, hogy ezzel bármit elérsz? A fidesz bűneit nem fogod tudni eltakarni semmivel sem. Még ők maguk sem tudták ezt elérni a "közmédiával", a kesmával sem. Hiába nyúlkálsz vissza a múltba nem változtat a jelenen. Mosdatás és terelés amit csinálsz, párhuzamosan a kormánnyal.
17/18 anonim válasza:
15: egy baloldali kormány nem menne így szembe az EU-val Putyin és a kínaiak érdekében, még akkor sem, ha amúgy természetesen az is kereskedne velük
18/18 anonim válasza:
16-os: igazad van.
Még hozzáfűzném,hogy korrekt válasz helyett mindig ez megy a nagypolitikában is. Vagy visszamutogatnak a Gyurcsány kormányra, vagy minősítgetni kezdik a kérdezőt vagy a kritizálót. Magyarázatot viszont nem adnak. Védekezni meg pláne nem védekeznek.
Olyan, mint ha például én nem vettem volna fel a maszkot az orvosi rendelőben, mikor kötelező volt, rám szólt volna az asszisztens és azt válaszoltam volna, hogy ő egy gyurcsányista libsi.
Igen, terelés és mosdatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!