Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk azért erősödik...

A Mi Hazánk azért erősödik most ennyire mert a Fidesz gyengül?

Figyelt kérdés

Mennek át oda a rasszisták, akik rájöttek, hogy jól átejtette őket a Fidesz a bevándorlás ellenességgel. A Mi Hazánk egyrészt valóban bevándorlás ellenes, másrészt a roma problémával is foglalkozik, a Fidesz meg roma párt.

Másrészt gondolom az oltás és a great reset ellenesek is ott hagyják a Fideszt.

Már sok helyen olvasom, hogy 10%-ot is jósolnak a Mi Hazánknak, ez pár hónapja még 7% volt.

Morzsolódik a Fidesz?

2022. febr. 9. 19:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont ők voltak az egyetlen párt, akik felszólaltak a kötelező oltás és a lezárások ellen. Ezzel szerintem sokakat megszólítottak most."

---- szerintem ezzel inkább csak felhívták magukra a figyelmet, de az igazi népszerűséget az hozta, hogy ott a programjuk, elkezdték megvalósítani, van reformjuk a közbiztonságra, oktatásra, az agrárra, míg másoknak nincs. És minden területen egyre elégedetlenebbek az emberek. Egy biztonságosabb országot vízionálnak és földet osztanak a fiataloknak. Ez nagy buli.

2022. febr. 9. 20:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon mindig is igény volt a jobboldali prátokra, a fidesz elég langyi, a jobbik meg már szélsőbal! szóval 1 jobboldali párt maradt
2022. febr. 9. 21:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdés, hogy a Fidesztől, vagy az összefogásban melegedő Jobbiktól veszik el inkább a szavazatokat.

Áprilisban megtudjuk.

2022. febr. 10. 06:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én annó Jobbik párti voltam, de nem is a párt érdekelt meg az ideológia csupán annyi hogy nekem Vona egy szimpatikus ember. Ahogyan #6-os is írta, a választás után független lettem.

A Mi Hazánkból nem ismerek senkit, nem is érdekel, annyit tudok, hogy állításuk szerint nem akarnak kötelező oltást, nekem ennyi elég, hogy most rájuk szavazzak.

Aztán lesz ami lesz, ha rossz döntésnek bizonyul majd csak megbírkózok a lelkiismerettel valahogy. :-)

Ha nem jelentették volna be a kötelező-ellenességet akkor el sem mentem volna szavazni.

2022. márc. 8. 11:53
 15/17 anonim ***** válasza:

ma 11:53

Senki se akar kötelező oltást már. Már a munkahelyek se írhatják elő (az egészségügyet és az idősgondozást eltekintve). Sorra megszűntettek szinte minden járványügyi korlátozást a kontinensen és a mostani tendenciákat elnézve már nem valószínű, hogy újra szigorítás lenne bárhol is.

2022. márc. 8. 12:38
 16/17 anonim ***** válasza:

ma 12:38

Szerintem olyan gyorsan vissza fogják állítani, mint amilyen gyorsan eltörölték de nagyon remélem, hogy neked van igazad.

2022. márc. 8. 12:50
 17/17 anonim ***** válasza:
A fidesznek jo taktika volt a valasztas előtt kivenni ezt a kotelezo oltas dolgot. Igy a MiHazank sem tud kampanyolni vele. Kerestek egy uj ellenségképet, az nagyobb figyelmet ad nekik.
2022. márc. 8. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!