Kedves Fideszesek, mit gondoltok erről a videóról? Gondos megtekintés után, akkor mi a véleményetek erről?
Nem vagyok "fideszes", szögezzük le rögtön az elején, de ezt a libsi rityi-ratyi szófosást nem csipázom.
Az egész politika lassan egy nagy való világ..
Kérdező
A videóról már hallhattál sok véleményt.
Mi lenne ha leírnád ide TE, hogy mit mondott a videón amiről szeretnél véleményt hallani? Mert megnézni nem fogjuk.
ha kíváncsi vagy valamire konkrétan akkor írd le!
Hogy mire is vagyok kiváncsi. A videóban lévő személy nekem se a kedvencem, viszont amit mond az igaz. Ezt eddig is sejthettük, hogy a megafosos emberkék nem a teljes igazságot szolgáltatják követőiknek, hanem összevágnak vagy 1000 videóból és úgy állítják össze, hogy az az adott emberre nézve becsmérlő, lejárató legyen, s mint kiderült a rezsicsökkentésről és az egészségügyről sem igaz, amit ezek az emberek mondtak, mert Márki-Zay teljesen másról beszélt ott. Ez nem feltételezés, vissza lehet nézni.
Most kérdezem én. Ez az a nagy keresztény konzervatív hozzáállás? Azzal van a legnagyobb bajom, hogy bár kis ország vagyunk, csupán 10 millió emberrel, de azt látom, hogy undorítóbb kampány folyik itt mint Amerikában.
#17 Értem, szóval te is elismered hogy hülyeség ami a videón van, a személyével sem tudsz kiegyezni, de szemezgetsz a megállapításaiból és a neked tetszőt igazságnak fogadod el.
Ezután már tényként tálalod, mintha nem csak a te véleményed lenne.
Ezzel szemben a "megafonos emberkék" nem szemezgetnek, meg összevágnak, hanem kiválasztják azokat a részeket amik szerintük fontos. Veled ellentétben - aki tényleg szemezget és a sokat ugyan egyben nem tartod elfogadhatónak, a személyt sem, de ami neked a sokból pár dolog tetszik, azt viszont igan. EZ a szemezgetés és nem az amit a megafonosok csinálnak.
Ők ugyanis az egésszel sincsenek megelégedve és kiemelik belőle azt, ami a leginkább felháborítja őket vagy amit neked is az asztalodra akarnak belőle tenni.
Ez nem feltételezés, vissza lehet nézni.
Amikor MZP konkrétan kimondja, hogy a mostani rezsicsökkentés rendszere fenntarthatatlan, hogy ebben a formájában nem kívánják megtartani, akkor mesélhetsz te akármit utána, ez akkor is azt jelenti, hogy a rezsicsökkentés nem fog megmaradni ha kormányra kerülne.
Na, EZ a tény!
Nem azt mondtam, hogy hülyeség, hanem azt, hogy a személlyel magával nem szimpatizálok. Szerintem veled is előfordult már olyan, hogy valakinek igazat adtál valamilyen adott mondandójában, de naga a személy nem szimpatikus.. Szemezgetés? Milyem szemezgetésről beszélsz? Választópolgárként hadd legyen már jogom utánanézni dolgoknak és de összevágnak. Márki többször mondta, hogy a rezsicsökkentés az marad ( nyilván ezt a jobboldalon senki nem fogja meghallani), kérlek nézz meg pár videót. Bohár Dániel haverod is csinált egy videót, aminek konkrétan annyi az értelme, hogy Márki hogyan akarja tönkretenni az egészségügyet, s csak azt mesélte el valójában ott, hogy Kanadában miket tapasztalt, ebből szintén kivágott jeleneteket, s összetákolta. Rengeteg videót néztem meg, ahol beszélt, elmondta az ötleteit, terveit, s ezek után mondom azt, hogy undorító, amit a megafosos emberkék csinálnak. Pl. Én azt a beszédet is meghallgattam, ahol a migrációról volt szó, szerintem a videóban lévő személy is elmondta nagyjából, hogy mi volt ott.
Márki-Zay: Kanadában a bevándorlók be tudtak integrálódni a társadalomba, ugyanúgy az anyanyelvúk az angol lett, találtak maguknak munkahelyet stb.
És miután többször kijelentette ő, hogy a kerítés marad, s nem engedi be a migránsokat a megafosos emberek egy szépen összevágott videóban: Márki-Zay péter bevándorló országgá tenné Magyarországot. Szerintem ez a tény inkább, kár, hogy sokán ezt nem látják. Az fáj nekik, hogy valaki ellent mer mondani, s ezért is mondják azt, hogy a ,, veszélyt" jelent az ellenzék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!