A taktikaiszavazas.hu oldal szerint fölényes Fidesz győzelem várható és jelenleg a billegő körzetekben is vezet a Fidesz, igaz pár százalékkal. Mennyire nehéz ezt nektek feldolgozni, balosok?
Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 14:25
1/9 anonim válasza:
Emiatt már 3. napja depressziós vagyok...
3/9 anonim válasza:
A sarokban sirok és Orbán voodoo babát késelek, némi Fleto-s varázsigével
4/9 anonim válasza:
Szerintem ők ezt iszonyatosan nem veszik komolyan... nem baj, április 3 án este/ éjjel legalább nagyobb lesz a pofára esés!
5/9 anonim válasza:
engemnemafideszpénzel.hu szerint meg csúnyán bukni fog a kormány
6/9 anonim válasza:
4-es, szerintem a legnagyobb baj, az, hogy igazán egyik oldal sem veszi ezt komolyan. Olyan ez az egész "kampány", mintha egyik sem szeretne nyerni, amit egyébként meg takkra megértek.
7/9 anonim válasza:
Én Fideszes vagyok, véleményem szerint Összefogás győzelem lesz ez a lopás szlogen ez nyerő lesz az ellenzéknek.
8/9 A kérdező kommentje:
#7 már 10 éve ezt a szlogent nyomják
2022. febr. 9. 14:40
9/9 anonim válasza:
Új kormány lesz. Az 5.Orbán kormány váltja a 4.-et. 👌🍊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!