Én azokat az embereket nem értem, akikben felmerül egyáltalán a gondolat hogy a Mi Hazánk nem egy szélsőjobbos fasiszta párt lenne. Persze ügyesen rejtegetik a valódi neonáci törekvéseiket, de aki régóta ismeri Toroczkait, meg a kemény mag körét annak a számára nyilvánvaló...
2022. febr. 9. 08:58
23/29 anonim válasza:
Mert ez így megy:
Balosok: te balos vagy?
-nem
Balosok: te mocskos fideszes náci! Rasszista homofób!!!
*másik lehetőség*
Balosok: te balos vagy?
-igen!
Balosok: te felvillágosodott haladó okos ember vagy! Aki nem szeret téged az csak fideszes náci lehet!
2022. febr. 9. 11:30
24/29 anonim válasza:
Előző, te miért vagy akkora demagóg idióta?
Az MHM-et azért tartják szélsőjobbos neonáciknak, mert azokból állnak a keménymag szavazói. Ez tényleg olyan bonyolult dolog, ami ennyire meghaladja az agykapacitásodat?
2022. febr. 9. 11:32
25/29 anonim válasza:
én leszqarom ha széljobbos, ha mellette nem lopja szét az orszagot mint a fidesz meg az összerogyás
2022. febr. 9. 12:11
26/29 anonim válasza:
Milyen jogon van országgyűlési képviselőjük? (Nem is indultak az OGY választásokon, mert még nem is léteztek - ergo a szétlopásban ők is tevékeny résztvevők)
2022. febr. 9. 13:25
27/29 anonim válasza:
édes istenem..,. szóval aki a mi hazánkra szavaz azok nagyrésze náci (szerintetek) de azért TI nem náciztok le SENKIT,.... taps vihar!!! adjak kölcsön agysejtet vagy majd kérsz mástól?
2022. febr. 9. 19:50
28/29 anonim válasza:
"rendszerint" - Mert csak az ilyen buta, a helyesírást sem ismerő, a demagógiának felülő majmócák a szavazóik. 90-es IQ felett senki sem veszi őket komolyan. Könyvdarálás?! Most komolyan?
2022. febr. 9. 21:38
29/29 anonim válasza:
Azért vannak terveik a cigány lakosság számának szinten tartására. De ez ésszerűség, mert aki ilyen szegényebb telepeken él, illetve a közelükben él, az látja, mivel is jár. Ha csak a megélhetés, illetve a munkakerülés miatt vállal valaki gyereket, az jót tesz a környezetének? Falun rengeteg van. Én szerencsére olyan helyen élek, ahol kicsi a számuk. De így is a bajosak között vannak. 1-2 család. A kb 1400 emberből. Szerinted ez normális?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!