Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért titulálják rend szerint...

Miért titulálják rend szerint a Mihazánk mozgalmat szélsőjobbos fasisztáknak???

Figyelt kérdés

Soha nem mondtak olyat, hogy a romákat, színesbőrűeket, homoszexuálisokat, izraelitákat, bármilyen módon bántani kéne.

Amit mondanak, az mindössze annyi, hogy ne legyen kötelező az oltás, illetve Trianon legyen hatályon kívül helyezve.

Én ebben a kettőben semmi elítélendőt nem látok!

2022. febr. 8. 21:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
56%

toroczkait regota ismerem szemelyesen!

egy hulladek antiszemita fereg!

2022. febr. 9. 08:34
 22/29 anonim ***** válasza:
61%
Én azokat az embereket nem értem, akikben felmerül egyáltalán a gondolat hogy a Mi Hazánk nem egy szélsőjobbos fasiszta párt lenne. Persze ügyesen rejtegetik a valódi neonáci törekvéseiket, de aki régóta ismeri Toroczkait, meg a kemény mag körét annak a számára nyilvánvaló...
2022. febr. 9. 08:58
 23/29 anonim ***** válasza:
53%

Mert ez így megy:

Balosok: te balos vagy?

-nem

Balosok: te mocskos fideszes náci! Rasszista homofób!!!

*másik lehetőség*

Balosok: te balos vagy?

-igen!

Balosok: te felvillágosodott haladó okos ember vagy! Aki nem szeret téged az csak fideszes náci lehet!

2022. febr. 9. 11:30
 24/29 anonim ***** válasza:
43%

Előző, te miért vagy akkora demagóg idióta?

Az MHM-et azért tartják szélsőjobbos neonáciknak, mert azokból állnak a keménymag szavazói. Ez tényleg olyan bonyolult dolog, ami ennyire meghaladja az agykapacitásodat?

2022. febr. 9. 11:32
 25/29 anonim ***** válasza:
79%
én leszqarom ha széljobbos, ha mellette nem lopja szét az orszagot mint a fidesz meg az összerogyás
2022. febr. 9. 12:11
 26/29 anonim ***** válasza:
36%

Milyen jogon van országgyűlési képviselőjük? (Nem is indultak az OGY választásokon, mert még nem is léteztek - ergo a szétlopásban ők is tevékeny résztvevők)

2022. febr. 9. 13:25
 27/29 anonim ***** válasza:
66%

édes istenem..,. szóval aki a mi hazánkra szavaz azok nagyrésze náci (szerintetek) de azért TI nem náciztok le SENKIT,.... taps vihar!!! adjak kölcsön agysejtet vagy majd kérsz mástól?

2022. febr. 9. 19:50
 28/29 anonim ***** válasza:
35%
"rendszerint" - Mert csak az ilyen buta, a helyesírást sem ismerő, a demagógiának felülő majmócák a szavazóik. 90-es IQ felett senki sem veszi őket komolyan. Könyvdarálás?! Most komolyan?
2022. febr. 9. 21:38
 29/29 anonim ***** válasza:
Azért vannak terveik a cigány lakosság számának szinten tartására. De ez ésszerűség, mert aki ilyen szegényebb telepeken él, illetve a közelükben él, az látja, mivel is jár. Ha csak a megélhetés, illetve a munkakerülés miatt vállal valaki gyereket, az jót tesz a környezetének? Falun rengeteg van. Én szerencsére olyan helyen élek, ahol kicsi a számuk. De így is a bajosak között vannak. 1-2 család. A kb 1400 emberből. Szerinted ez normális?
2022. febr. 12. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!