Hogy látjátok, mennyire van jelen a szegénység Magyarországon a mindennapokban? Több szegény van, mint 10 éve? Szegényebbek vagy tehetősebbek lettek az emberek?
Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 21:13
11/17 meszike91 válasza:
Továbbra is nagyon sok a szegény, viszont lett egy gazdagabb réteg is.
12/17 Demion válasza:
Saját magunkhoz képest gazdagabbak lettünk, a többi országhoz viszonyítva szegényebbek.
13/17 anonim válasza:
Akar hova megyek dolgozni mindig meglopnak szerszammal. Legutobb is 90 ezres Makita gepemet loptak el. 8 evet dolgoztam kulfoldon es egy csavarhuzom sem tunt el. Az emberek allandoan a fizetesukrol beszelnek meg a hiteleikrol amit fizetni kell, remegnek szinte a penzert. En ilyet Nemetorszagban vagy Hollandiaban nem tapasztaltam. Szurke fizetes, igenytelen munka, puruttya infrastruktura tenyleg az elet minden szintjen. Eleg is volt mar ez a 3 honap magyarisztan nekem, en soha nem is dolgoztam ezelot Mo.-n, a szakvizsgam utan egybol leptem. ilyen korulmenyek kozott nem is fogok, nem is akarok. Foleg hogy itt mindenki csak a penzemet akarja megszerezni, a csovestol kezdve a politikusig mindenki
14/17 anonim válasza:
Még Budapesten az ételosztásokon is hosszú sorok kígyóznak rendszeresen,akkor az ország elmaradottabb régióiban csak tippelni tudok milyen lehet a helyzet.
15/17 anonim válasza:
Az en környezetemben sem lett szegenyebb senki. Jó, kőgazdag sem.
A csirkefarhatas dolog meg fura. Ez tuti valami visszamaradt szoci dolog, vagy levesbe mehet én nem tudom... 37 evem alatt szerintem sosem ettem olyat. Pedig voltak necces evek régebben.
16/17 anonim válasza:
Jo a csirkefarhat en is szeretem panirozva vagy levesbe, de az akkor is a legolcsobb hentesaru, mert szinte csak csont es bor es alig van rajta hus.
17/17 anonim válasza:
#15 Anyósom a világ legfinomabb leveseit szokta készíteni, és ő vesz bele mindig egy rakat csirke farhátat a többi csirkehús mellé. Nem a hús kell róla hanem összességében ami kifő belőle, éppen az a jó, hogy főleg csontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!