MZP-nek igaza lehet? Falun majdnem mindenki agymosott, és reggel 10-kor részeg?
2022. febr. 8. 18:01
11/28 anonim válasza:
Nem mindenki, csak a lakosok 70%-a.
12/28 anonim válasza:
Én majdnem falun lakon (nagyváros melletti kertváros rész), de én is van amikor már reggel 10-kor részeg vagyok, ha olyanom van.
MZP-nek most is igaza van!
13/28 anonim válasza:
Kikérem magamnak ezt a pofátlan általánosítást! Budapesti vagyok és már 7-kor bort iszok.
14/28 anonim válasza:
Szanalmasak vagytok hogy minden szavaba bele kell valamit magyarazni. Forras? Link? Persze az nincsen, mert meg lebuknatok hogy mondott elotte es utana is valamit..
Aki Origobol tajekozodik az annyit is er..
16/28 anonim válasza:
Nem, nem így van. Ennyi erővel mondhatnám hogy a fővársoban meg mindenki lmbtq tag, és drogos csöves.
Attól hogy vannak ilyenek, még abszolut nem azt jelenti hogy ez lenne a töbség. Sőt mini kisebbség.
17/28 anonim válasza:
Falusi vagyok, teljesen igaza van.
18/28 anonim válasza:
Falusi vagyok, mifelenk is dekassal kezdik a Nemzeti dohanybolt elott a munkanapot. Szomoru, de tombol az alkoholizmus videken..
19/28 mindentudó99 válasza:
Falusi vagyok. Bármilyen hihetetlen az emberek eljárnak dolgozni ki ide ki oda. Már vege annak hogy a tsz felszívott egy csomó embert aztán ott lehetett inni ki mennyit bírt. Nálunk egy kocsma maradt a többi bezárt. Nyilván vannak alkeszok apám is az ő már 8 kor részeg sokszor. Nem vár tízig. De ez nem jelenti azt h9gy mindenki.
20/28 A kérdező kommentje:
Várjál. Lehet az a két ember éppen keresztrejtvényt fejtettek. Akkor viszont nem lehettek fideszesek, hiszen "ha a fideszesek összeállnak, akkor sem tudnának egy keresztrejtvényt sem megfejteni". Hoppá! Figyeled a logikát. Én sem lehetek fideszes már. Hoppácska 😂🤣
2022. febr. 8. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!