Mi a véleményetek arról hogy újabb idős néni kérte számon MZP-t?
Elnebetegnek nevezte MZP-t egy idős nénike,és most kivételesen makizaj tolmácsa csinált jelenetet.
Mi a véleményetek,makizaj elmebeteg?
Öhmmm....?
Amit küldtél abban csak az van, hogy a sajtófőnök egy megjegyzést tevő emberre reagált, hgoy fejtse ki bővebben a véleményét.
Mintha én azt mondanám rád, hogy "hát te nem vagy normális" te meg kikérnéd magadnak és követelnéd, hogy indkoljam meg a kijelentésem.
Kocsmai stílus, egy politikusnak el kell tűrnie az egyszavas beszólásokat, ez tény. De ebből "cikket" írni... hétköznapi bulvár-vlog kategóriába illő tartalom, nem pedig tényleges politika. Nem javaslom, hogy ilyenre fecséreld az idődet, semmit nem ad hozzá se az életedhez, sem a politikai jártasságodhoz, tudásodhoz. Ennél még az is fejlesztőbb hatású, ha a Kulcsár Edina szerlemi életét követed napról napra.
Az ilyenekre nem kell hagyatkozni: eléldegélt kényelmesen a Kádár rendszerben, nem csinált semmit egész idő alatt, csak várta az ingyencuccokat, most meg játssza a nagy Viktorta pártit.
Szélkakas meg én vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!