Márki Zay miért köpött bele a maszkjába,világjárvány idején?
Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 12:36
21/29 anonim válasza:
"Mert nyáladzott és ilyenkor az ember köp"
Politikától függetlenül nem lehet olyankor lenyelni? Én csak fogmosáskor, meg zuhanyzásnál szoktam köpni, ha víz megy a számba, a többi esetben lenyelem.
22/29 anonim válasza:
Rossz az ember szájíze. A focistáknál is látható, hogy köpnek a pályán. Ez teljesen mnormális. Minek a zspibe, ha a maszk ott van. Úgyis visszateszi a pofájára. Nem mindegy?
23/29 anonim válasza:
22# ez komoly?
MOST csak úgy elképzelem, hogy jó telecsuláznám a maszkomat, aztán visszahelyezném az arcomra....(??)🤮
24/29 A kérdező kommentje:
Vissza is vette..,nemsokkal később ugyanabba a maszkba aberráltozta a jobboldali riportereket.
2022. febr. 8. 15:20
25/29 anonim válasza:
Jaj ugyan már, érdekel is téged kérdező, hogy milyen maszkban van. Megint kitaláltatok egy baromságot, jobb híján pedig ebből akartok megint kihozni valami nagyot. Csak azt nem tudom, hogy mit, de szerintem még ti sem tudjátok. Nem veszitek észre, hogy ez már gáz?
26/29 A kérdező kommentje:
Az a gáz,hogy emberek egy ilyen "kultúrlényt" hogy támogathatnak.. és nem kitaláció,miért hazudsz magadnak is?
2022. febr. 8. 15:26
27/29 anonim válasza:
25# "Nem veszitek észre, hogy ez már gáz?"...de , amit a videón láttam, az tényleg gáz.
25# most komolyan, te szoktál beleköpni a maszkodba????
28/29 anonim válasza:
Kérdező, retardált vagy? Legalább a saját videódat nézd már meg. 40 mp-nél mondja a riporter, hogy pár perccel korábban történt az interjú.
29/29 anonim válasza:
Iránymutatás a nívóról, - amit képvisel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!