Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok a Magyar-Román...

Támogatnátok a Magyar-Román monarchia létrehozását?

Figyelt kérdés

Románia kormánya romokban,nincs jó vezérük,nekünk meg itt a valaha élt legnagyobb király, Orbán Viktor.

Ha Orbán Viktor lenne Románia és Magyarország királya egyszerre akkor mindenki örülne,nagyobb lenne a gazdasági növekedés,létrejönne a magyar Erdély és nagyrománia.

Örök testvéri szeretet járná be a Kárpátok bérceit,hatalmas hadseregünk lenne és nem lennének gazdasági problémák,mi magymánok uralnának Európát.

Mi a véleményetek,támogatnátok?

2022. febr. 7. 21:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%
De ha több ország felett uralkodna akkor Császár a helyes megnevezés!:D
2022. febr. 7. 23:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem én azt támogatom hogy a Magyar honvédségnek erősnek kell lennie és bármilyen román támadást megtudjon állítani nem úgy mint 1919 ben
2022. febr. 8. 15:16
 13/15 KTP 3.0 ***** válasza:
Gratulálok 10-es. Az ilyenek miatt kéne a gáz. 9es voltam
2022. febr. 9. 21:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Én a Magyar-Erdélyi-Felvidéki-Kárpátaljai-Délvidéki-Drávaszögi-Muravidéki-Őrvidéki Királyságot, azaz röviden a Magyar (Fő)Királyságot támogatom. Ehhez román, szlovák, szerb, horvát, szlovén, osztrák nem kell. Fiume is visszatér majd.
2023. márc. 4. 23:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Hehehe - a két nemzetrontó bakkecske: Orbán és Toroczkai...

Hulladék mindkettő - mehetnek Gyurcsány mellé a szemétbe!

2023. márc. 5. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!