Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elköltözni az országból? Úgy...

Elköltözni az országból? Úgy érzem veszett fejsze ügye mindegy ki lesz hatalmon az országban a dolgozó többségnek úgyse lesz jobb. Lásd pl egészség ügy ígérik már mióta,hogy jobb lesz aztán mindenki látja milyen lett. Szóval költözni kell?

Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:
3%
Nyilván az osztrák színvonalat bárki lesz is kb. 20 év még elérjük, bárki lesz is hatalmon, de azt is csak akkor ha nem jön közbe semmi.
2022. febr. 7. 17:49
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Az tény nyugaton jobb az ellátás de jóval többet is fizetsz érte mint itthon a tb.
2022. febr. 7. 17:50
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Senki nem tart vissza, union belül mehetsz ahova jól esik.
2022. febr. 7. 17:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
1# Akarod mondani az 1980-as Ausztria szintjét érjük el 20 év múlva... Ha valóban arról beszélünk, hogy Ausztria és Magyarország egy fejlettségi szinten legyen, akkor én a jelenlegi helyzetben minimum 100 évet saccolok, hogy elérjük...
2022. febr. 7. 17:52
 5/9 A kérdező kommentje:

És hol lesznek 20 év múlva az osztrákok?

Valamit valamiért.

2022. febr. 7. 17:52
 6/9 anonim ***** válasza:
8%
Azért már közeledtünk egymáshoz 30 éve hatszor annyit kerestek mint mi, most már csak ötször annyit.
2022. febr. 7. 17:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
5# Nyílván nem fog megállni a fejlődésben a mi kedvünkért... felődik tovább dinamikusan és ezért írtam, hogy minimum 100 év mire megközelíthetjük az ő mindenkori színvonalukat..
2022. febr. 7. 17:56
 8/9 anonim ***** válasza:
92%
Én arra nevelem a gyerekeimet, hogy olyan szakmát tanuljanak, amivel külföldön is tudnak érvényesülni. Jelenleg sajnos úgy látom hiába.
2022. febr. 7. 18:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Vagy költözöl, vagy többet keresel, hogy a magánt megtudd fizetni, már ha az egészségügyet elemeljük ki, de ugye akármit fel lehetne hozni példának.

Pl nyugdíj ami mostanában jár az eszemben, pedig csak 27 éves vagyok...

2022. aug. 3. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!