Elköltözni az országból? Úgy érzem veszett fejsze ügye mindegy ki lesz hatalmon az országban a dolgozó többségnek úgyse lesz jobb. Lásd pl egészség ügy ígérik már mióta,hogy jobb lesz aztán mindenki látja milyen lett. Szóval költözni kell?
Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 17:40
1/9 anonim válasza:
Nyilván az osztrák színvonalat bárki lesz is kb. 20 év még elérjük, bárki lesz is hatalmon, de azt is csak akkor ha nem jön közbe semmi.
2/9 anonim válasza:
Az tény nyugaton jobb az ellátás de jóval többet is fizetsz érte mint itthon a tb.
3/9 anonim válasza:
Senki nem tart vissza, union belül mehetsz ahova jól esik.
4/9 anonim válasza:
1# Akarod mondani az 1980-as Ausztria szintjét érjük el 20 év múlva... Ha valóban arról beszélünk, hogy Ausztria és Magyarország egy fejlettségi szinten legyen, akkor én a jelenlegi helyzetben minimum 100 évet saccolok, hogy elérjük...
5/9 A kérdező kommentje:
És hol lesznek 20 év múlva az osztrákok?
Valamit valamiért.
2022. febr. 7. 17:52
6/9 anonim válasza:
Azért már közeledtünk egymáshoz 30 éve hatszor annyit kerestek mint mi, most már csak ötször annyit.
7/9 anonim válasza:
5# Nyílván nem fog megállni a fejlődésben a mi kedvünkért... felődik tovább dinamikusan és ezért írtam, hogy minimum 100 év mire megközelíthetjük az ő mindenkori színvonalukat..
8/9 anonim válasza:
Én arra nevelem a gyerekeimet, hogy olyan szakmát tanuljanak, amivel külföldön is tudnak érvényesülni. Jelenleg sajnos úgy látom hiába.
9/9 anonim válasza:
Vagy költözöl, vagy többet keresel, hogy a magánt megtudd fizetni, már ha az egészségügyet elemeljük ki, de ugye akármit fel lehetne hozni példának.
Pl nyugdíj ami mostanában jár az eszemben, pedig csak 27 éves vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!