kötelezően bevezetik az óvodások nemátalakító műtétjét!
ez veszélyes
Stop!
"Az ellenzék támogatja, hogy két nagykorú felnőtt férfi hazavigyen és játszadozzon egy kisgyerekkel. Szerintük ez nem pedofília."
Kaleta meg megveszi utána a videót.. :D
De ha támogatja ezt az ellenzék vajon hova fog szavazni.
#1 Amúgy sem azzal van a baj, hogy nem tukmálhatja, hanem az LGBTQ gyerekek így nem tudnak ismerkedni saját magukkal és azt elfogadni az információ hiánya miatt. (Egyébként a pszich-emberek jelenlegi álláspontja az, hogy a melegek, és transzneműek láttán, a velük való ismeretség során a ciszhetero ember az is marad. Csak a maradi politikusok ezt máshogy látják megfelelő tudományos háttér hiányában.)
De ezenfelül is vannak problémák. A politikai társadalmi hevítés miatt ellenségesebbek lehetnek a melegekkel, transzokkal szemben bizonyos emberek. Nincs azonos nemű házasság. Egy azonos nemű pár nem fogadhat örökbe gyereket, helyette inkább legyen a nevelőintézet által a társadalomban való életre abszolút alkalmatlan. Nem tudnak a transznemű emberek nemet és nevet váltani. Gondolj bele, milyen megaláztatás lehet azt magyarázni ha teljesen passing transznő vagy, hogy bizony nem Józsi vagy, és nem férfi, ha esetleg igazoltatnak.
"Amúgy sem azzal van a baj, hogy nem tukmálhatja, hanem az LGBTQ gyerekek így nem tudnak ismerkedni saját magukkal és azt elfogadni az információ hiánya miatt."
Van az iskolákban szexuális felvilagosítás, amit egészségügyi szakemberek végeznek, és természetesen beszélnek a homoszexualitásról is. Amit ezek a szakemberek nyújtanak, az pont elég. Szakszerűek, és objektívek. Egyáltalán nincs arra szükség, hogy transzneműek látogassanak meg oktatási intézményeket, mint ahogyan azt teszik pl. az Egyesült Államokban.
Egyébként is eddig az volt az érv, hogy ilyet senki sem akar, ez egy illúzió. Most már ott tartunk, hogy mégis kellene ilyen, mert az lmbt gyerekek így meg úgy...
"Egyébként a pszich-emberek jelenlegi álláspontja"
Ezt hagyjuk. A balra kacsintó szakember ezt mondja, a jobbra kacsintó meg mást.
"A politikai társadalmi hevítés miatt ellenségesebbek lehetnek a melegekkel, transzokkal szemben bizonyos emberek."
És azok lettek? Szerintem nem.
"Nincs azonos nemű házasság."
Konkrétan mi lenne a funkciója az azonos neműek házasságának?
"Egy azonos nemű pár nem fogadhat örökbe gyereket"
Szerintem azzal semmi baj nincs, ha az elsőszámú cél az, hogy egészséges apa-anya szülőmodellt látva nevelkedjen fel a gyermek. Sőt, ez a jó út.
"helyette inkább legyen a nevelőintézet által a társadalomban való életre abszolút alkalmatlan."
Már mitől lenne életre alkalmatlan? Nekem nagyon sok intézetben nőtt ismerősöm van, dolgos, szorgalmas emberek. Sőt, azt kell mondjam, hogy sokkal rendszeretőbbek, mint mi.
"Nem tudnak a transznemű emberek nemet és nevet váltani."
A transznemű azt sem tudja, hogy ő lány vagy fiú. Akkor mivé akarja magát műttetni?
"Gondolj bele, milyen megaláztatás lehet azt magyarázni ha teljesen passing transznő vagy, hogy bizony nem Józsi vagy, és nem férfi, ha esetleg igazoltatnak."
Ne haragudj, de ezen hangosan felröhögtem. Szerintem sokkal nagyobb és fontosabb társadalmi problémákkal is küzdünk annál, hogy milyen nevet mondjon a rendőrnek a transznemű Józsi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!