Lehet ez egy jel áprilisra?
Figyelt kérdés
Az önkormányzati választásokon esélytelennek mérték Márki-Zay Pétert mégis nyert. Budapesten Tarlós Istvánnak jósoltak nagy fölénnyel való győzelmet, de Karácsony elverte. Az előválasztáson Márki-Zay Pétert ismét lemérték, azt mondták be se fog jutni az első fordulóba, mégis megnyerte. Lehet hogy ugyanez lesz áprilisba is? Túlmérik a Fideszt, majd nyer az ellenzék?
(Lehetőleg a mocskolódást tartsuk meg mindkét oldalról)
2022. febr. 7. 16:43
11/16 anonim válasza:
12 A te oldalad sem kínál jobb alternatívát a múltból kiindulva,ezért kell a Mi hazánkra szavazni!
12/16 anonim válasza:
3 embert emleget a fidesz szavazó és a hezitálók!Ők hárman lennének a mumus, akik miatt nem támogatják az összefogást! A felálló kormány ebből a 3 emberből állna? Ez nevetséges! Gondoljátok már végig! Ez annyira igaz, mint az, hogy az ellenzék oltás ellenes! A mihazánk, na az tényleg oltás ellenes! Miért nem ezt hangoztatjátok? Ja, azért mert a fidesz nem ezt mondja? Gratulálok!
13/16 anonim válasza:
A vicc az az, hogy a Fideszes "közvéleménykutatók" is általában max 10%-os előnyről számolnak be természetesen a Fidesz javára, szóval a valóságban szerintem fej-fej mellett lehet az állás.
14/16 anonim válasza:
Kérdező: én a Fidesznek szurkolok de a Hollik az egy szégyen. Ő egy kommunikációs vezető a Fidesznél? Hogy tudja szégyentelen arccal pont az ellenkezőjét állítani mint amit az előválasztás előtt mondott? Szekunder szégyent érzek. Remélem levaltjak mert tok ciki
15/16 anonim válasza:
Remélem, hogy nyerni fog. Nem jellel, csak simán nyerni fog.
16/16 anonim válasza:
Én a Budapesti önkormányzati választásról azt hallottam hogy ott trükkök százai közül vetettek be 1-et ami be is jött. ;) 2002-ben meg 2006-ban is tudtommal nagy előnye volt a fidesznek mégis az MSZP-SZDSZ nyert. Lehet hogy csaltak akkor is meg most a Budapesti önkormányzati választáson is. Nincs kizárva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!