Horthy pribékjeinél lehetett kegyetlenebbnek lenni?
A minap olvastam ki a "Magyar Pokol" című kiadványt amiben többek között az állt, hogy hogyan kínozták a fehér terror idején a kommunistákat.
Így:
"Itt egy nyirkos pincében levetkőztették meztelenre, és először másfél óra hosszat bikacsökkel, ólmosbottal cafattá verték. Azután egy fapadkát hoztak elő, arra ráfektették, és odakötözték a fiatal, huszonkét éves emberi testet, amely már csupa seb és vér volt. Két fehér hóhér gyalut vett elő és gyalulni kezdték a hátát, míg bőre, húsa, izmai véres forgácsokként lemetélve hulltak a pince földjére. Mikor már szinte a csontokig értek, akkor megfordították és hassal felfelé kötözték a padra – azután ismét kezdetét vette az állatias munka; karjait, lábait metélték le, és hasát késsel vagdosták szét."
Kiesett a kezemből a könyv...
Félreértesz valamit, én nem tagadok semmilyen Vörösterrort, hanem csak azt furcsállom, hogy 100-ból 99 utca embere nem tudja, hogy ki kicsoda a történelemben, a VH előtt homály, szóval a kérdező vagy Troll, vagy egy elmeháborodott, mint Vajnai Attila vagy hasonlók.
"100-ból 99 utca embere nem tudja, hogy ki kicsoda a történelemben, a VH előtt homály, szóval a kérdező vagy Troll, vagy egy elmeháborodott, mint Vajnai Attila vagy hasonlók."
Ez jó...mivel ÁLLÍTÓLAG 100-ból 99-en nem tudják ki kicsoda a történelemben a kérdező troll vagy elmeháborodott. Ez igen...! Ez a 33-as egy buta ember. Röviden. Egyszerűen megfogalmazva.
Az a probléma, hogy nem figyeltek...
Idéztem egy kínzási módot és azt kérdeztem van-e attól kegyetlenebb. erre egyesek terelik a témát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!