Orbán Viktor sokkal jobb, mint MZP! Derül ki a friss közvéleménykutatásból. Te is ezt érzed?
Figyelt kérdés
Tízből hat (58 százalék) választó szerint Orbán Viktor betartja, amit ígér, A választók relatív többsége (48 százalék) úgy véli, hogy a jelenlegi kormányfő tisztességes ember, A politikailag aktívak kétharmada (67 százalék) szerint Orbán Viktor jó vezető
Én is így látom. [link]
2022. febr. 7. 13:08
A kérdező szavazást indított:
Én már olvatsam ezt
Most hallom elször
17 szavazat
1/21 anonim válasza:
Most mit kezdjek én azzal, hogy mit gondol a csőcselék?
3/21 anonim válasza:
Az ország csőcselék, akkor miért nem költözől el a magasztosokhoz?
4/21 anonim válasza:
Viktor nekem szimpatikusabb mint Péter, de az nem jelent sokat, lehet ennek ellenére jobb lenne Péter de lehet nem.😉
5/21 anonim válasza:
1# tehát a társadalom többsége a csőcselék??
Jó kis gondolat, amolyan MZPs.
Csak aztán április 3 án jön a döbbenet, hogy a francba, ma megint mindenki szembejön az autópályán??? Tudjuk, a mindenki a hülye, a kivétel az okos 🤫🤫
6/21 anonim válasza:
nezopont.hu
Ez biztos hivatalos adatforrás lehet.
8/21 anonim válasza:
A független :D:D:D:D:D Nézőpont felmérése? Aham :D
9/21 anonim válasza:
10/21 anonim válasza:
Kétség kívül, Orbán nagyságrendekkel jobban tud hazudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!