Kinek van elege már a közmédiából?
Figyelt kérdés
Elegem van az M1-ből, Tv2-ből, Origóból, Indexből, tehát azokból a dolgokból, amikhez a kormánynak köze van. Ezeken folyamatosan a hazugságokat nyomják, de Völnerről egyik sem ír, vagy mond hírt, csak a gyűlöletkeltés megy.2022. febr. 7. 13:02
2/14 anonim válasza:
Azt sem tudom, hol lehet megtalálni a felsoroltakat.
3/14 anonim válasza:
Gondold el hogy az összes többi meg liberális.
Ha nyer az Összefogás a konzervatív média megszűnik, a vízcsapból is a liberális propaganda fog folyni.
4/14 anonim válasza:
Az Origotól távol tartja magát minden normális ember. Annál igénytelenebb, primitívebb hírportál nem létezik.
5/14 anonim válasza:
@13:05
Nem-e?
Vadhajtások, Pesti Srácok és társai?
6/14 A kérdező kommentje:
Én nem nézem őket, de a Facebookon így is szembetalálom magamat a híreikkel, illetve, ha váltogatom a tv adókat. Amúgy hülye barom vagy te, meg a jó édes anyukád.
2022. febr. 7. 13:07
7/14 anonim válasza:
Én fideszes vagyok de sem tv2 sem origo sem M1-ből nem tájékozódom.
9/14 A kérdező kommentje:
Az Orgioért kár, mert nagyon régen, még azt az oldalt szerettem is olvasni.
2022. febr. 7. 13:08
10/14 anonim válasza:
Szerintem az új index elég jó. Elfogulatlanabb, tárgyilagosabb, kevésbé szenzációhajhász, mint a régi volt.
Amúgy meg ha nem tetszik, nem olvasod, és kész. Van választék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!